WhatsApp'a Yeni Faydalı Özellikler Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Yeni Faydalı Özellikler Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın Android Beta sürümünde uygulamaya gelecek yeni özellikler ortaya çıktı. Ülkemizde ve tüm dünyada oldukça popüler olan WhatsApp'ın Android Beta sürümünde gözüken yeni özellikler daha çok grup sohbetlerine odaklı diyebiliriz. Bildiğiniz üzere uygulama içinde mention yani bahsetme özelliği yer alıyor. Kalabalık grup içerisindeki karışıklıkları engellemek adına şirket uygulamaya mention kullanıldığında bildirim gönderme özelliği getirecek.

Uygulama içerisinde kaç mesajda sizden bahsedildiği gözükecek ve artık bu bahsetmeler için bildirimleri ile bilgilendirileceksiniz. Bir mesajda adınız geçtiğinizde yeni sistem size bir uygulama için bildirim gönderecek. iOS cephesinde varolan bu özellik ile mesaj arayüzünün sağ bölümünde yer alan @ simgesi ile gözüküyor. Daha çok kalabalık gruplarda size direkt gönderilen bir mesajı kaçırmamış olacaksınız.

Ayrıca Android sürüme gelecek yenilikler bunlarla sınırlı kalmayacak. Uygulama içerisinde gruplarda yönetici atama özelliği bulunuyor. Ancak grup yöneticisinin yetkisi bir başka kişi tarafından alınamıyordu. Şimdi ise yeni özellik ile bir başka yönetici başka yöneticinin yetkilerini dilerse alabilecek. Bu noktada yöneticilerin dokunulmazlık sorunuda ortadan kalkmış olacak. Tüm bu Beta sürecinde gözüken bu özelliklerin gerekli testler sonrasında final sürümü ile yakın zamanda Android WhatsApp kullanıcılarına sunulması bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ