WhatsApp'a Hikaye Paylaşma Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Hikaye Paylaşma Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 09:15:19
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeniliklere doymuyor. Son olarak grup mesajlaşmalarında konum bilgisi özelliğini getiren firma, şimdi Snapchat ve Instagram'dan aşina olduğumuz kaybolan durum paylaşımlarını kendi uygulamasına getirecek. Uzun süredir aynı olan WhatsApp durum mesajı bölümüne kapsamlı bir güncellemenin bugünlerde gelmesi bekleniyor. Normal şartlarda durum mesajları aile ve arkadaşlarınızla bir şeyler paylaşmak için WhatsApp'ta bulunsada bugün gelecek olan güncelleme ile durum mesajı özelliği her anlamda çeşitli özellikler ve deneyimler kazanacak.

Instagram'ın Snapchat'ten aşırdığı durum şeklindeki hikaye paylaşımları WhatsApp'ın durum paylaşım bölümüne geliyor. WhatsApp'ın durum özelliği ise Snapchat'ın hikayeler özelliğine oldukça benzeyecek. WhatsApp durumları artık metin mesajlarından çıkıp artık gif, video yada resim olarak durum paylaşımı yapılabilecek. Gün içinde arkadaşlarınıza ve aile bireylerinize ne gibi şeyler yaptığınızı paylaşabileceğiniz bu özellik ise tıpkı rakipleri gibi 24 saat sonra kaybolma özelliğine sahip olacak.

Ancak WhatsApp durum paylaşımlarının diğer sosyal medya hikaye paylaşımlarına göre farkı ise tıpkı tüm içeriklerinde olduğu gibi WhatsApp bu özelliğede uçtan uca şifreme özelliği ile koruyacak. Bu koruma ile beraber sizin durumu gönderdiğiniz kişiler haricinde bir başkasının bu durum paylaşımlarını görmesi mümkün olmayacak. Ancak Snapchat'te böyle bir korumanın olmayarak herkez tarafından görüldüğünü hatırlatalım.

İlk olarak Snapchat'de gördüğümüz bu özelliği birkaç ay sonra Instagram'da görmemiz ve onun sonrasında Facebook'un bu özelliği test etmesinin ardından şimdi WhatsApp'da gelmesi oldukça sıralı durumlar olarak gözüküyor. Kısa süre içerisinde WhatsApp uygulamanızın güncellemelerini kontrol ediniz. En yakın zamanda tüm kullanıcılar bu yeni özelliklere kavuşacaklar.





PAYLAŞ