WhatsApp'a Grup Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Grup Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 15:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

WhatsApp için uzun bir zamandır grup görüntülü görüşme özelliğinin geliştirildiği ve üzerinde çalışmaların sürdüğü biliniyordu. Henüz hem Android hemde iOS için bu yeni özellik WhatsApp test kullanıcıları için kullanıma sunulmuş durumda. Geçtiğimiz Şubat ayı ile beraber WhatsApp kaynakları arasında grup görüntülü sohbet özelliğinin referans kodları meydana çıkmıştı. Ancak o günden beri henüz özelik hakkında herhangi bir detay belli olmamıştı.

Yeni yayınlanan güncelleme ile beraber ise Android ve iOS kullanıcıları için grup görüntülü görüşme özelliği kullanıma sunulmuş oldu. Fakat söz konusu bu yeni özellik henüz bazı kullanıcı kitleleri tarafından test edilebiliyor. Bu noktada beta kullancıısı olsanız bile henüz bu özelliği deneyemeyeceksiniz.

WhatsApp Grup Görüntülü Görüşme Başlatma

WhatsApp'ta görüntülü görüşme için grupta yer alan bir kişi ile bir görüntülü görüşme başlatın. Daha sonra sağ üstte yer alan kişi ekleme simgesi üzerinden listenizden 2 kişiyi daha görüntülü görüşmeye dahil edebilirsiniz. Şuan için maksimum 4 kişiye kadar grup görüntülü görüşme desteğinin olduğunu belirtelim. Yakın zamanda WhatsApp'ın grup görüntülü görüşme özelliğini düm Android ve iOS kullanıcıları için kullanıma açması bekleniyor.





PAYLAŞ