WhatsApp Sohbetinizi E-Posta ile Göndermek - Haberler - indir.com

WhatsApp Sohbetinizi E-Posta ile Göndermek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-16 18:50:14
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Az bilinen uygulama özelliklerden biri ile devam ediyoruz. WhatsApp üzerinde yapılabilen ancak herkez tarafından bilinmeyen bir özellik ise mesajlaşmalarınızı E-Posta ile gönderebiliyorsunuz. Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması haline gelen WhatsApp üzerindeki konuşmalarınızı e-posta ile bir başkasına gönderebiliyorsunuz. WhatsApp hali hazırda sohbetlerinizi Google hesabınıza belli aralıklar ile yedekliyor. Ancak bu yöntemide kullanarak konuşmalarınızı düzenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Ancak e-posta ile WhatsApp sohbet yedekleme işlemi sonucunda oluşan dosya boyutunun büyük olduğunu belirterek WhatsApp konuşmalarını E-Posta ile göndermek için yapmanız gereken ayarlara geçelim.

WhatsApp Konuşmalarını E-Posta ile Göndermek

  • İlk olarak WhatsApp uygulamanızı açarak e-posta ile göndermek istediğiniz mesajın konuşma alanına dokunun.
  • Açılacak olan sohbet ekranında sağ üst bölümde bulunan seçenekler menüsünü açmak için üç nokta ikonuna basın. Gelen seçenekler menüsü arasından en alt bölümde bulunan Diğer menüsünü seçerek işleme devam edin.
  • Diğer seçeneğine bastığınızda yeniden aynı yerde bir seçenekler menüsü belirecek ve buradan Sohbeti e-postala seçeneğine girmeniz gerecektir.
  • Sohbeti e-postala dedikten sonra sohbetinizi e-posta adresinize dilerseniz medya içerikleri ile beraber dilersenizde sadece mesaj içeriklerini gönderebilirsiniz. Ancak medya içerikleri ile beraber göndereceğiniz zaman boyutun bulunan resim ve videolara göre oldukça fazla olacağını hatırlatalım.
  • Medyalı yada medyasız seçimini yaptıktan sonra Sohbeti Gönder kısmı ekranda belirecektir. Burada telefonunuzdaki mail uygulamaları gözükecek ve siz buradan Gmail olanı seçeceksiniz.
  • Gmail seçtikten sonra otomatik olarak mail gönderim alanı açlacak ve burada sohbetiniz bir TXT ile dosya eki bölümüne eklenecektir. Siz göndereceğiniz mail için alıcı, konu, ve metin bölümlerini dilediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Bu işlemler ardından sohbeti kendi mail adresimize göndererek sohbetin yedeğini almış oluruz.




PAYLAŞ