WhatsApp Mesajlarını Otomatik Yanıtlamak Mümkün - Haberler - indir.com

WhatsApp Mesajlarını Otomatik Yanıtlamak Mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 16:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Bugün haberimizde Android İşletim sistemine sahip akıllı telefonalar da WhatsAppmesajlarını otomatik yanıtlamak için yapmanız gereken işlemlerden bahsedeceğim. En popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, şu an dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak geçiyor. Kullandığımız akıllı telefonlar bizi her an ulaşılabilir kişi olma konumuna soksa da gün içerisinde gelen her aramayı ya da her mesaja geri dönüş yapamadığımız zamanlar oluyor. Bugünlerde kullanıcılar kısa mesaj yerine WhatsApp gibi anlık mesajlaşma uygulamalarını tercih ederken gelen sms'leri AutoSMS Lite gibi bir uygulama ile otomatik olarak yanıtlayabilme şansı sunuyor. Buna benzer bir WhatsApp mesajlarını otomatik yanıtlamak için bir uygulama arayışı içerisinde olabilirsiniz.

AutoResponder For WhatsApp isimli uygulama sayesinde adından da anlaşılacağa üzere yukarıda bahsettiğimiz işlevi üstleniyor. Arkadaşlarınızla bire bir sohbet halindeyken veya grup yazışmalarına otomatik cevap yazabiliyorsunuz. Bu uygulama birçok konuda özelliğe ev sahipliği yapıyor;

WhatsApp için otomatik yanıt oluşturma

Arkadaşlarınıza otomatik yanıt gönderebilme

Özelleştirilebilir

Tüm mesajlara otomatik yanıt yazabilme

Spesifik mesajlar için harekete geçebilme

Mevcut konumda otomatik yanıt oluşturma

Gruplarla çalışabilme

Erteleme imkanı

Spesifik tarih ve saat

İş için ideal

Tasker eklentisi olarak çalışabilme

 

Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama çalıştırdığınız anda ilk olarak sizden bildirimlere erişim izni talep edecektir. Bu seçeneği Allow butonunu kullanarak onaylamanız gerekecektir. Pro versiyona sahip olan uygulamanın arkasına gizlenmiş olan fakat yine de temel özellikler kullanılabiliyor.





PAYLAŞ