WhatsApp Mesajları Geri Çekme Süresi Uzadı - Haberler - indir.com

WhatsApp Mesajları Geri Çekme Süresi Uzadı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp'a bir süre önce oldukça işlevsel bir özellik gelmişti. Bu söz konusu özellik ile gönderilen yanlış mesajlar bir süre sonra geri çekilebiliyordu. WhatsApp cephesi bu mesajın geri çekilme süresini 4096 saniyeye kadar çıkarttı. Yanlış gönderilen mesajın karşı tarafın ekranından da silmek için 'Herkesten Sil' adlı bir seçeneği yer alıyordu. Bu noktada yanlış gönderdiğiniz bir mesajı 7 dakika içerisinde mesaja basılı tutarak sil seçeneğinden 'Herkesten Sil' kısmına tıklamanız yeterli oluyordu. Artık bu sürenin dahada uzadığını söyleyebiliriz.

WhatsApp yenilikleri ortaya çıkartması ile bilinen kaynak WaBetaInfo tarafında ortaya çıkana göre şirketin gönderilen mesajları geri çekme noktasındaki süreyi uzatma testleri yaptığı ortaya çıktı. 4096 saniyeye uzaması beklenen bu durumun Android Beta sürümünde henüz test aşamasında olduğu belirtiliyor. İşlev olarak aynı kullanılan özelliğin süresi dahada uzatılmış olacak. Bu sayede gönderdiğiniz bir mesajı geri çekmeniz için geniş bir zamanınız bulunacak.

Artık yanlış gönderdiğiniz bir mesaj için tam 1 saat 8 dakika 16 saniye süreniz bulunacak. Bakalım WhatsApp'ın bu hamlesi ne gibi farklılıklar doğuracak göreceğiz.





PAYLAŞ