Whatsapp Android Yıldızlı Mesaj Özelliği Kazandı - Haberler - indir.com

Whatsapp Android Yıldızlı Mesaj Özelliği Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-27 09:00:58
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, daha fazla kullanıcıya ulaşmak adına yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Uygulama şimdi de bu ayın başında iOS kullanıcılarına sunduğu yıldızlı mesaj özelliğini Android kullanıcılarına sundu.

900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan Whatsapp, hatırlayacağınız üzere önemli gördüğünüz mesajları işaretleyerek daha sonra kolayca ulaşabilmenizi sağlayan "yıldızlı mesaj" özelliğini bu ayın başında iOS kullanıcılarına sunmuştu. Yaklaşık bir aylık aradan sonra uygulama 2.12.367 sürüm numaralı güncellemesiyle söz konusu özelliği Android platformuna getirdi.

Yıldızlı mesaj özelliği sayesinde sohbetlerinizde önemli gördüğünüz yerlerin üzerine basılı tutarak yıldızlı olarak işaretleyebilir, daha sonra kolayca ulaşabilirsiniz. Güncelleme ile birlikte uygulama ayrıca paylaşılan web bağlantılarında da görsel ve kısa bilgiler şeklinde detaylı önizlemeler sunuyor.

Bunların dışında uygulamaya "Direkt Paylaşım" özelliği de geldi. Bu özellik ile de listenizdeki arkadaşlarınız ile çok daha hızlı paylaşım yapabileceksiniz. Yenilen Whatsapp uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ