Warhammer 40K Eternal Crusade'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Warhammer 40K Eternal Crusade'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-27 15:13:58
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

Warhammer 40000 olarak da bilinen Warhammer 40K, Games Workshop tarafından 80'li yılların başında geliştirilmiş bir strateji oyunudur. Minyatürlerle oynanan bu strateji oyunu, karanlık ve iyinin kötünün olmadığı, farklı bir evrende geçer. Derin bir hikayesi vardır ve 41. Milenyum'un sonlarında yer alır. Oyunda 13 tane farklı ırk bulunur. Bunlar; Tyranid, Necrons, Chaos, Ork, Dark Eldar, Tau, Eldar, Daemon Hunters/İblis Avcıları, Witch Hunters/Cadı Avcıları, Engizisyon, Imperial Guard, İmparatorluk, Space Marines ırklarıdır.

Warhammer 40K yapımcısı Bandai Namco, oyunun yeni versiyonu Eternal Crusade'nin PC platformaları için çıkış tarihini, oyunculara duyurdu. Oyun önceki serilerinde de oyuncular tarafından büyük ilgi gören ve satışlarda milyonlara ulaşan bir oyun olmuştu. Yeni serisinin de aynı ilgiyi görmesi bekleniyor. Eternal Crusade, Wrahmmer 40K evreninde geçecek. Bu seride Eldar, Chaos Space Marines, Space Marines ve Orks ırkları, 41. Milenyum'daki savaş içinde bulunan dünyayı kontrol altına alma savaşına girecekler. O dünyayla beraber, düşman sahasını da ellerine geçirmeye ve orada da hükmetmeye çalışacaklar. Oyuncular Warhammer evreninde kendi savaşçılarını yaratabilecekler ve 20 alt gruptan birini seçerek, oyunun içerisinde bulunan yüzlerce silahı kullanabilecekler. Oyuna yeni başlayacak oyuncular için de Eternal Crusade, Warhammer'ın ilginç evrenine başlangıç adımını atabilirler.

Oyunun şu an için PS 4 ve Xbox versiyonlarının geliştirilmesinin durdurulduğu söylendi. İlerleyen zamanlarda seri bu platformlara gelir mi belli değil. PC için raflardaki yerini alacağı tarih ise 23 Eylül 2016 olarak belirlendi.





PAYLAŞ