Vine Yerine Vine Camera Geliyor - Haberler - indir.com

Vine Yerine Vine Camera Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-19 10:14:13
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz aylarda Twitter'ın bir servisi olan Vine'ı kapatacağı gündeme gelmişti. İlk çıktığı zamanlarda ülkemiz dahil birçok yerde popüler olan bu uygulama binlerce kullanıcıya ulaşmıştı. Ancak belli bir süre sonra Vine istenileni veremedi ve hızla düşüşe geçti. Bu düşüş ile beraber Twitter firması Vine servisini kapatacağını hatta açık arttırma ile satacağını söylemişti. Durumlar böyle olurken yeni çıkan bir bilgiye göre uygulamanın geliştiricileri 'Vine Camera' isimli yeni bir uygulama çıkartacak.

Fakat kullanıcılar ise normal Vine'da olduğu gibi altı saniyelik kısa videolar çekmeye devam edecek. Çekilen bu videolar sadece Twitter'da paylaşılabilir olduğu gibi telefonlara indirilebilecek. Eski Vine kullanıcıları ise Vine.co sitesinde tüm videoları izleyebilecek. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde ise Vine'nın kapatılacağı düşünülürken o dönemde Twitter hanesinde çalışanların %9'uda işsiz kalmıştı.

Vine'ın geçmişine bakarsak, 2013 yılında kullanıcılar ile buluşmuş ve kısa sürede popülaritesi oldukça artmıştı. Fakat bir süre sonra bu popülerlikde düştü ve geliştiricileri tarafından yakında Vine Camera olarak tekrar piyasaya girmesi bekleniyor. Bakalım Vine yeni ismi ile piyasada ne gibi işler yapacak kullanıcılar yine tercih edecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ