Viber, Gönderilen Mesajları Alıcıdan Silebiliyor! - Haberler - indir.com

Viber, Gönderilen Mesajları Alıcıdan Silebiliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-27 13:00:33
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlar üzerinden internet sayesinde ücretsiz konuşma ve mesajlaşma imkan sunanı Viber güncellenerek önemli bir özelliğe kavuştu. Yenilenen Viber ile artık yanlışlıkla attığınız veya gönderip sonrasında pişman olduğunuz mesajları alıcının telefonundan silebileceksiniz.

İnternet üzerinden sesli görüşme ve anlık mesajlaşma imkanı sunan Viber, Android ve iOS sürümleri için aldığı güncelleme sayesinde kullanıcıların çok sevineceği bir özelliği bünyesine kattı. Arkadaşlarınız ile karşılıklı olarak metin, ses ve fotoğraf paylaşabileceğiniz uygulama, geliştirdiği yeni yanlış gönderilen mesajları alıcıdan silme özelliğini kullanıma sundu.

Aslında bir çok uygulamalar için daha önce gelmesi gereken gönderilen mesajı alıcıdan silme özelliği Viber'in aldığı güncelleme sayesinde hayatımıza girdi. Viber'in sunduğu bu özellik sayesinde artık kazara gönderdiğiniz veya gönderdikten sonra pişman olduğunuz mesajları okunmuş olsun ya da olmasın karşı tarafın telefonundan silebileceksiniz. 

Yanlış gönderilen mesajları silebilen uygulama böylelikle kullanıcılar arasında ortaya çıkabilecek en büyük sorunun önüne geçmiş olacak. "Mesajı Sil" komutu ile açılan sayfadan "kendim için sil" veya "herkes için sil" seçeneklerinden birini seçerek, gönderilen mesajın kendi telefonunuzdan veya gönderdiğiniz kişinin telefonunda silinmesini sağlayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra iOS tarafında yenilikler getiren Viber, interaktif bildirimler özelliğini sundu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar gelen mesajları bildirimler üzerinden yanıtlayabilecek. Ayrıca Spotlight üzerinden kişiler ve sohbet aramaları gerçekleştirebilecek. Kullanıcılar iCloud'da depoladıkları fotoğraf ve video gibi içerikleri Viber üzerinden arkadaşlarına gönderebilecekler.

Yenilenen Viber uygulamasını iOS ve Android yüklü cihazlarınıza aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ