Uygun Fiyatlı iPhone'lar Beklenenden Ucuz Olacak - Haberler - indir.com

Uygun Fiyatlı iPhone'lar Beklenenden Ucuz Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 13:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süredir Apple tarafından bu sene uygun fiyatlı bir iPhone modeli sunulması bekleniyordu. Analist Ming-Chi Kuo görüşlerine göre ise bu uygun fiyatlı model beklenenden çok daha ucuz fiyat etiketine sahip olacak. 2018 model iPhone cihazları için merak sürerken, modeller için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu sızıntılar kapsamında Apple'ın üç yeni iPhone tanıtması ve 6.1 inç boyutlu LCD ekrana sahip uygun fiyatlı modelinin de sunulması bekleniyor. Şuana kadar ortaya çıkan bilgilere göre uygun fiyatlı iPhone modelinin 700-800 dolar seviyelerinde sunulması bekleniyor.

6.1 inçlik iPhone modeli hakkında tahminler ve sızıntılar değişti ve uygun fiyatlı gelmesi beklenen bu cihazın 550 dolar etiketlerinden başlaması bekleniyor. Bu rakam ile beraber ülkemizde 1000 TL seviyelerinde satışa çıkabileceği anlamına geliyor diyebiliriz. Ayrıca 6.1 inçlik başka bir iPhone modelide tek ve çift SIM desteği olarak farklı versiyonlara ayrılacak. Çift SIM kartlı model 100 dolar daha pahalı olurken 3D Touch gibi bazı özelliklerin bu uygun fiyatlı cihazlarda kırpılması bekleniyor.

Apple'ın resmi olarak Eylül ayında gelecek yeni iPhone modellerinin yine çentikli tasarımı sürdürmesi bekleniyor. 5.8 ve 6.5 inçlik OLED ekranlı modeller ise üst seviye amiral gemisi modeller olacak.





PAYLAŞ