Ubisoft'un Yeni Oyunu 'For Honor' Yolda - Haberler - indir.com

Ubisoft'un Yeni Oyunu 'For Honor' Yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-25 08:36:35
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Ubisoft'tan yakın dövüş sanatı konulu, yepyeni bir oyun oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oynanış videosu yayınlanan For Honor, 2017'de de oyun severlerin beğenisine sunulacak.

E3 2015'te müjdesi verilmiş olan oyun For Honor, kesin çıkmış olduğu haberi tüm oyuncular tarafından bekleniyordu. Beklenen haber, oyunun E3 2016'da yayınlanan videosu ile geldi. E3 2016 Ubisoft Konferansı'nda, oyunun fragmanı ve oynanış videosu oyun tutkunlarının beğenisine sunuldu. Şubat 2016 tarihinde Ubisoft'un CFO'su Alain Martinez çoklu oyuncu odaklı yeni bir oyun çıkartacakları müjdesini vermişti. İşte o duyurudaki oyun For Honor E3 2016'da tanıtıldı.

Ubisoft, aksiyon oyunu severlerin ilgi odağı olabilecek yepyeni bir oyun ile oyun dünyasında bomba gibi bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Daha önceden müjdesi verilen oyunun oyananış videosu ve fragmanının E3 2016'da tanıtılmasının üzerine, gayet beğenilecek dinamiklere ve animasyonlara sahip olduğu görüldü. Bu durum oyunu merak edenleri daha da heyecanlı bir bekleyişin içerisine soktu. Oyun çoklu oyun modunda çıkacak diye duyurulmuş olsa da tekli seçeneği de mevcut olacak. Bununla beraber güçlü bir potansiyele sahip olan oyun, çevrimiçi servis seçeneğini de kullanıcılarına sunuyor. Karakterlerinizi, samuray, Viking ve şövalye gibi sunulan seçenekler arasından seçebileceksiniz. Oynanış videosuyla beraber, oyunun hikaye videosu da kullanıcılarla paylaşıldı ve oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarına olanak tanındı. Videodan da anlaşıldığı üzere, kamera açıları oldukça iyi. Bunun yanı sıra içeriğiyle olduğu kadar, müzikleriyle de oyuncuları etkileyecek gibi görünüyor.

Ubisoft'un tarafından geliştirilen For Honor'ın çıkış tarihi 14 Şubat 2017 olarak verildi. Oyun PC, Play Station 4 ve Xbox One platformları için 14 Şubat tarihinde raflardaki yerini almış olacak.

 





PAYLAŞ