Uber İstanbul'da Yolculuk Rezervasyon Özelliğini Devreye Aldı - Haberler - indir.com

Uber İstanbul'da Yolculuk Rezervasyon Özelliğini Devreye Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-29 10:22:05
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

ber kişiye özel araç çağırma uygulaması olarak kullanılmaktadır. Uber rezervasyon özelliğini İstanbul için de devreye almış bulunuyor. Marka Uber kullanıcılarının gelecek tarihli yolculukları için araç rezervasyonu yapabilecek. Teknolojinin her geçen gün daha da ilerlemesiyle birlikte hizmet ağı da genişlemektedir. Hemen hemen her sektörde kullanılan teknoloji yardımıyla birlikte insanlar daha rahat edebiliyorlar. Son zamanların en popüler uygulaması olan Uber'de bunlardan birisidir. Kullanıcılarına gelecek tarihli rezervasyon hizmeti sunan, kişiye özel araç çağırma uygulaması olan marka her geçen gün hizmet portföyünü daha da geniş tutmaya çalışıyor. Araç konusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteren firmanın en son çalışmasında gelecek tarihli rezervasyonlar yer alıyor.

Uber'in Türkiye'deki Hizmet Ağı

Kişiye özel araç çağırma uygulaması sunan Uber Türkiye üzerinde de hizmet veriyor. Markanın ilk kez Haziran ayında duyurduğu Planlı Yolculuklar özelliği 23 Eylül'den itibaren kullanılmaya başlandı. Uber Türkiye bu konuda geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak uygulamanın 23 Eylül tarihinde başlayacağını duyurmuştu. Kullanıcıların dört gözle bekledikleri uygulama sonunda geldi. Uygulama ilk olarak İstanbul'da kullanıma başlanacak olup ancak İstanbul'un da belirli yerlerinde kullanılacaktır. Uber Türkiye'nin belirlediği istisna ise projenin ilk olarak Avrupa yakasındaki yolcuları kapsıyor olmasıdır. Proje en kısa zamanda İstanbul'un tamamında kullanılabilecektir.

Uber'de yolculuk yapmak için ne gerekiyor?

Uber dev bir ulaşım firması olup 6 kıta üzerinde 70 ülkede hizmet vermektedir. Marka üzerinde yolculuk planı yapmak için uberXL'ı seçip yolculuğunu önceden planla tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Bu seçimin ardından yolculuğa başlanacak adres ve zaman bilgisini girip sonra uberXL planla tuşuna basıyorsunuz ve seyahat planınızı sonlandırıyorsunuz. Marka kullanıcıların konforu için yolculuğa çıkılmadan 24 saat önce, 30 dakika önce ve araç yola çıkmadan önce size hatırlatma mesajı gönderiyor ve eğer isterseniz aracınız yola çıkmadan önce iptal edebiliyorsunuz. Yolculuk sırasında katlı ücretlendirme varsa marka bu konuda da sizi bilgilendiriyor. Bu özellik daha çok havaalanı yolcuları için geliştirildi. UberXL bu konuda daha iyi imkan sağlıyor.

 





PAYLAŞ