Twitter'da Gereksiz Bildirimlerden Kurtulun - Haberler - indir.com

Twitter'da Gereksiz Bildirimlerden Kurtulun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-30 16:00:45
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

140 karakterle insanların duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri, aynı zamanda güncel olayları takip etmeye fırsat buldukları popüler sosyal medya hesapları içinde olan Twitter, kullanıcılarına daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla her geçen çalışmalarına bir yenisini eklemeye devam etmektedir. Firmanın en son yaptığı yenilik ise sosyal medya üzerindeki gereksiz bildirimlerden kurtulmanıza yöneliktir. Siz de en son güncellemenin içeriğini merak ediyorsanız, yazımızda detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Gereksiz Bildirimlerden Kurtulabileceksiniz

En çok tercih edilen sosyal medya ağları içinde bulunan Twitter yeni yaptığı güncelleme sonrasında kullanıcıların gereksiz bildirimlerden kurtulmasını sağlayan çalışmalarını da yaptı. Bu çalışmaya göre bildirimlere filtre gelmektedir.  İlk günden itibaren hızlı bir şekilde değişen ve gelişen sosyal medya ağı günümüzde milyonlarca kullanıcıya hitap etmektedir. Marka çıktığı bu yolda daha fazla kullanıcıya ulaşmak ve en iyi hizmeti sunmak amacıyla yoluna yeni çalışmalarla devam etmektedir. Twitter sayfanıza düşen, kimden geldiği belli olmayan binlerce twiti artık görmek zorunda kalmayacaksınız. Bu özelliğin kısa süre içinde tüm kullanıcılarına sunulacağı bilinmektedir. Yeni özellik ile sayfanızdaki bilgi kirliliğinden kurtulmuş olacaksınızdır.

Bildirim Filtresi Nasıl Kullanılır?

Gereksiz bildirimleri görmek istemiyorsanız, sayfanızdaki ayarlar kısmından özelliği aktif hale getirmeniz gerekecektir.  Bu özellik "kalite filtresi" adı altında sunulmaktadır. Kalite filtresini açtığınız anda özelliği kullanabilirsiniz. Bu uygulamayla birlikte spam ve trol kullanıcı twitlerinden de kurtulacaksınızdır. Bu filtre fotoğraflarda veya videolarda değil, sadece bildirimlerde kullanılacaktır. Pek çok kişiyi takip ediyor ve herkesin twitini bildirim olarak alıyorsanız, gereksiz kalabalıktan kurtulabilirsiniz. Ayarlar sayfasından gerekli olan düzenlemeleri yaptıktan sonra özelliği anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Twitter Yenilikleri ve Çalışmaları

En son gece modu çalışmasıyla gündeme gelen marka kullanıcıların gece düşük ışıkta twit atmaları için olanak tanıdı. Marka daha önce de yaptığı çalışmalarında kullanıcıların güncel ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlayarak pek çok başarıya imza attı. Gece modu özelliğini öncelikle android cihazların kullanabilmesi için hazırlayan firma geçtiğimiz günlerde aynı özelliği IOS veri tabanlı cihazların da kullanabilmesi için hazırladı. Şimdilik belirli cihazlarda kullanılan uygulama ilerleyen günlerde tüm cihazlarda yerini alacaktır.





PAYLAŞ