Twitter, Zaman Akışına Sesleri Ekleyen Audio Cards'ı Duyurdu - Haberler - indir.com

Twitter, Zaman Akışına Sesleri Ekleyen Audio Cards'ı Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Twitter, bugün itibarıyla Android ve iOS kullanıcılarının Twitter zaman akışında gördükleri tweet'lerdeki bağlantılı sesleri doğrudan dinleme imkanı sağlayan Audio Cards özelliğini aktif ettiğini duyurdu.

Resmi blog üzerinden yapılan duyuruda Twitter, Audio Cards özelliği için Apple ve SoundCloud ile işbirliğine gittiğini açıkladı. Müziğe doğrudan ulaşım deneyimi olarak tanımlanan yeni özellik, uygulama içerisinden müzik dinlenmesine imkan tanıyor. Şimdilik SoundCloud desteğiyle çalışan bu özelliğe, yakın bir zamanda diğer online müzik dinleme servislerinin de dahil edilmesine muhtemel olarak bakılıyor.

Twitter Audio Cars

Twitter mobil uygulaması dışında, kullanıcılar şarkı dinleyerek istenilen uygulama üzerinden Twitter'da gezebilecekler. Uygulama içi müzik dinleme özelliği sadece kullanıcılara tweet içerisinde gördükleri şarkıları hızlı bir şekilde dinlemesine imkan sunuyor.

Twitter'ın geliştirdiği Audio Cards özelliğini David Guetta'nın tweeti sayesinde test edebilirsiniz. 

Link aslında Twitter masaüstünde kullanıcıları şarkının SoundCloud sayfasına yönlendiriyor. Ancak mobilde bu durum farklı. Mobil kullanıcılar linki kullanarak mobilde doğrudan oynatılabilir bir medya olarak şarkıyı dinleyebildikleri gibi Twitter'da gezinmeye devam edebiliyorlar.

Twitter'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ya da Windows Phone cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ