Twitter ve Fox Sports Dünya Kupası canlı yayınları için birlikte çalışacak - Haberler - indir.com

Twitter ve Fox Sports Dünya Kupası canlı yayınları için birlikte çalışacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-18 21:52:14
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Rusya'da gerçekleşecek olan FIFA 2018 Dünya Kupası'na sayılı günler kala etkinliğe hak kazananlar kapsama planları hakkında daha fazla bilgi paylaşmaya başlıyor. FIFA'nın ABD'deki İngilizce yayın ortağı Fox Sports, Rusya'dan 30 dakikalık bir canlı gösteriyi içeren ve yakın çevreye yayılan gösterileri platformda buluşturmak üzere Twitter ile ortaklık gerçekleştiriyor. Yaklaşık 330 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Twitter, son yıllarda spor çalışmalarını hızlandırdı ve önümüzdeki Dünya Kupası'nı, platformunun gücünü ve potansiyelini sergilemek için kullanmayı planlıyor. Sosyal medya devi, sezon başına 24 maç akışı için Major League Soccer ile üç yıllık bir anlaşmaya imza attı.

 

Fox Sports, FIFA Dünya Kupası Şimdi adlı Twitter ile birlikte yaratılan şovun 27 bölüm olacağını ve bunların Moskova Kızıl Meydanındaki bir stüdyondan yayınlanacağını dile getirdi. Orijinal bir içerik üretmeyi hedefleyen bu anlaşma Twitter kullanıcılarının, her oyun için önemli olayları neredeyse gerçek zamanlı olarak izlemelerine olanak tanıyacak. Fox Sports, yaklaşık iki dakika içinde siteye atılan goller gibi kayda değer anların kısılmasını sağlayabileceğini söylüyor. Bu, 2014 Dünya Kupası sırasında gerçekleşen yayınların 15 dakika ile sınırlı olmasının ardından oldukça iddialı bir rakam olarak karşımıza çıkıyor.

 

Buna ek olarak, Twitter, oyuncu ve antrenör röportajlarının yanı sıra maç öncesi ve sonrası basın toplantıları da içeren videolara erişim sağlayacak. Fox Sports'un günlük canlı şovu ve Twitter için hazırladığı diğer içeriğin, ağın yalnızca 2018 Dünya Kupası'nın haklarını elinde bulundurması nedeniyle yalnızca ABD'deki kullanıcılar için geçerli olacağı belirtildi.

Twitter başkan yardımcısı ve küresel içerik ortaklıkları sorumlusu Kay Madati, "Bu ortaklığı, sporun etrafında gerçekleşen olaylarla bütünleşme ve platformumuzda büyütme fırsatı olarak görüyoruz .' şeklinde konuştu.

 

 





PAYLAŞ