Twitter' dan Ramazan emojisi - Haberler - indir.com

Twitter' dan Ramazan emojisi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-23 16:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformu Twitter , yoğun bir şekilde kullanıcılar tarafından kullanılarak bu alanda ilk sıralarda yer alıyor. Bu bağlamda kullanıcılarının kullanım kalitesinin artması amacı ile yenilikler yapan Twitter yeni bir çalışmaya imza attı. Ramazan ayının başlaması ile beraber sosyal ağlarının gündemi yakalama ve kullanıcıları kendilerine çekme çalışmaları hız kazandı. Twitter, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı Türkçe etiketlerle (hashtag) beliren emojileri geçtiğimiz günlerde kullacılarının kullanımına açtı. Geçen yıl da gerçekleştirilen uygulamayı bu yıl da devam ettirme kararı alan Twitter, bu emojilerin tasarımında yeniliklere gitti.

Yepyeni tasarımlarla kullanıcıların kullanımına sunulan Ramazan emojilerinden birincisi, iftar açarken ve sahurda sıklıkla kullanılan bir bardak yoğurtla birlikte hurma tasarımı emojisi olarak yer alıyor. Bunun için gerekli olan etiket (hashtag) ise #Sahur #İftar. İkinci emoji ise #Ramazan feneri temalı. Bu emojı ise #Kandil etiketiyle kullanıma sunuluyor.

Emojileri görebilmek kullanıcıların etiketlerle birlikte kullanması gerekiyor. Etiketler Türkçe olduğu için kullanımı gayet basit. Ramazan'ın bereketinden sosyal medyanın da yararlanması kullanıcıları sevindirirken  , Twitter bu emojileri sadece Türkçe değil farklı dillerde de kullanıma sunulmuş durumda. Farklı dillerde yazmayı bilenler için de bu uygulamayı rahatlıkla kullanılacağı belirtilirken , anlayacağınız Twitter aynı emojileri farklı dillerdeki etiketlerle eşleştirmiş.

Yukarıda belirttiğimiz etiketleri kullanarak çeşitli ramazan emojileri ile Tweet' ler atabilir ve Ramazan' ın renklerini sosyal medyada da yaşayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ