Türk yapımı çok güzel bir oyun geldi Imprisoned Light - Haberler - indir.com

Türk yapımı çok güzel bir oyun geldi Imprisoned Light

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-21 11:18:12
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Teknolojinin gelişmesiyle çağın en büyük uğraşlarından biri olan oyunlar son zamanlarda altın çağını yaşıyor. Bir çok ülkede görsel anlamda ve sunduğu performanslarla çok iyi bir hale gelen oyun dünyasında Türk oyunları da yerini koruyor. Farklı ve oldukça özenli performanslarla karşımıza çıkmaya devam ediyor

Platform/Arcade türünde olan Imprisoned Light'ta, oyun  size  çoklu karakter yelpazesinden dilediğiniz karakteri seçme imkanı sunuyor. Dalgalar halinde gelen düşmanları  etkisiz hale getirip, bölümün ortasında bulunan kristali güçlendirmeye, ve en sonunda da bulunan bölümü geçmeye çalışıyorsunuz.  Oynanış mantığı bakımından oldukça kolaymış gibi gelen Imprisoned Light, oyun mekanikleri ve performansları açısından farkını ortaya koyuyor.

Varolan her sınıfın kendine özgü olarak yeteneklere ve özelliklere sahip olduğu Imprisoned Light'ta başlangıçta oyunun mantığı ve düşmanlar kulağa oldukça basitmiş gibi gelse de  bölümlerde ilerledikçe ve seviye atladıkça düşmanlar güçlenmeye başlıyor. Bu durum hem severlere gerilim dolu anlar yaşatıyor, hem de karakterinizi geliştirdiğiniz yöne göre yeni seçimler yapmak zorunda kalıyorsunuz.

Imprisoned Light görselleri, beklentisi oldukça yüksek olan oyuncular tarafından büyük beğeni kazanırken, mekanikleri beklenildiğinin aksine oldukça yetersiz bulundu.. Pikselli tarzda bir görünüme sahip olan Imprisoned Light'ta, karakter düşman ve çevre tasarımları da oyun severlerin beğenisini kazanan noktalardan bir tanesi oldu. Oyunun gotik havası da beklenildiğinin üzerinde görüntüye yansıtılmış.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ