Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'den yeni video - Haberler - indir.com

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'den yeni video

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-02 12:04:47
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Uzun süredir oyun dünyasında yer alan, askeri taktik oyunu olan Tom Clancy's, yeni serisi Ghost Recon'ın çıkışı için hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Tom Clancy's  Ghost Recon Wildlands'den yeni video geldi.

Yıllardır oyun dünyasında yer alan seri Tom Clancy's, birçok seri çıkartarak oyuncularını seriye doyurdu. Son olarak oyun dünyasına duyurduğu isim, Ghost Recon serisinden Tom Clancy's  Ghost Recon Wildlands'i yayınlayacağını duyurmuştu. Oyunun haberinin gelmesinin ardından, oyunla ilgili gelişmelerde gelmeye devam ediyor. Oyuncuları, açık dünya ve co-op tecrübesine davet eden Tom Clancy's  Ghost Recon Wildlands E3 fuarında oyuncular için iddialı videolar yayınlanmıştı. Şimdi yayınlanan o videolara bir yenisi daha eklendi.

Taktiksel oyun serileriyle oyun dünyasında dikkat çeken isimlerden birisi olan Tom Clancy's  Ghost Recon, oyuncularıyla yeni gelişmeler paylaşmaya devam ediyor. E3 2016'da oyuna dair iddialı videolar oyunculara sunulmuştu. Videolardan da anlaşıldığı üzere, olan Tom Clancy's  Ghost Recon oyuncularına 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla co-op tecrübesi ve açık dünya öğelerini sunuyor. Her görevi farklı bir şekilde bitirebileceğiniz oyunda, aynı zamanda araç da kullanabileceksiniz. Videolardan yola çıkarak yapılan yorumlarda oyuncuların Tom Clancy's  Ghost Recon serisinden beklentisi yüksek görünüyor. Bu seride, aksiyon arayan oyuncuların, aradıklarını bulacağı düşünülüyor. Aynı zamanda oyunda gizliliğe önem veren oyuncularında oyundan memnun kalması bekleniyor.

Son olarak Tom Clancy's  Ghost Recon serisi oyuncularıyla paylaştığı yeni video ile, oyun hakkındaki düşüncelerin biraz daha şekillenmesini sağladı. 7 Mart'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için raflardaki yerini alacak olan oyunun yayınlanan videosunu, aşağıdan izleyebilirsiniz:





PAYLAŞ