TEOG Soruları ve Cevapları! Hemen indir! - Haberler - indir.com

TEOG Soruları ve Cevapları! Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 970 sınav merkezinde gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş yani TEOG sınavının soruları ve cevapları açıklandı. Sınav soru ve cevaplarını haberimizin sonundaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleriyle ilgili sınavın 26 Kasım, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil sınavlarının 27 Kasım'da yapıldığı TEOG maratonundaki ortak sınavlarda her alan için önceden belirlenmiş çoktan seçmeli 20'şer soru soruldu.

Verilen yanlış cevapların doğruları etkilemediği sınavda; A, B, C, D olarak sınıflandırılmış 4 farklı kitapçık kullanıldı ve öğrencilere her ders için 40 dakikalık süre tanındı. Ülke genelinde 970 sınav merkezinde gerçekleştirilen TEOG'a 15 bin 353 okuldan 1 milyon 287 bin 847 öğrencinin katılması beklendi. Ayrıca sınav için yurtdışında 8 farklı ülkede 15 sınav merkezi kuruldu.

TEOG sınavında çıkan tüm soruları ve cevapları aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla bilgisayarınıza indirebilir, kendi kitapçık grubunuza göre verdiğiniz cevapların doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.





PAYLAŞ