Temple Run 2 için Kapsamlı Bir Güncelleme Yayınlandı - Haberler - indir.com

Temple Run 2 için Kapsamlı Bir Güncelleme Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz sene içerisinde çıkış yaparak mobil oyuncular arasında bir hayli popülerlik kazanan sonsuz koşu türündeki Temple Run 2 oyunu için geliştirici Imangi Studios tarafından kapsamlı bir güncelleme yayınlandı.

Sürekli olarak yaptığı güncellemeler ile oyuncularını bir hayli memnun eden geliştirici bugüne kadar yaptığı en kapsamlı güncellemeyi yayınlayarak oyuna Şükran Günü'ne özel yeni içerikler ekledi.

Temple Run 2 Update

Yeni gelen güncellemeyle beraber Temple Run 2 oyununa yeni tarihi eserlerin eklenmesinin yanı sıra oyuncular bu eserleri toplayarak aerodinamik tavşan kulaklarını açabilecekler. Oyuncuların öldükten sonra çeşitli bonuslar kazanabilecekleri Wheel of Resurrection (Yeniden Diriliş Çarkı), video reklamları izleyerek yeniden dirilme ile oyuncuların farklı cihazlarda oynarken kaldıkları yerden yeniden devam etmelerini sağlayan bulut sistem desteği de oyuna eklenen yenilikler arasında yer alıyor.

1.9 sürümüne yükseltilerek şimdilik Android, iPhone ve iPad cihazlar için güncellenmiş olan Temple Run 2 oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ