Super Mario Run Oyun Verileri Nasıl Silinir? - Haberler - indir.com

Super Mario Run Oyun Verileri Nasıl Silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-23 11:11:49
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Nintendo?nun geçtiğimiz günlerde yayınladığı ilk mobil oyun olan Super Mario Run ilk günkü başarısı ile oldukça gündem olmuştu. Oyun çığ gibi büyüyen kullanıcısı ile piyasada yerini korurken ilk günkü indirme rakamı ile bir diğer popüler oyun olan Pokemon Go?yu geride bırakmıştı. Bu rehberimizde ise Super Mario Run oyununu silmeden veya kaldırmadan oyun verisini silmeyi göstereceğiz. Oyunu silmek yada kaldırmak ile uğraşmadan veri dosyalarını silerek, oyuna baştan başlamanız mümkün olacaktır.

iPhone model bir cihaz kullanıyorsanız oyuna baştan başlamak için yapacağınız kaldırma ve tekrar App Store?dan yükleme işlemleri hem internet paketinizden yiyecek hemde depolama alanından yer kaplayacaktır. Bunun için oyun içerisindeki seçenek ile beraber cihazdan oyunu kaldırmadan sıfırlamanız mümkün ve baştan oyuna başlayabileceksiniz.

Super Mario Run Oyun Verisi Silmek

İlk olarak oyun verisini sildiğinizde oyun içerisindeki tüm levelleriniz, topladığınız bütün altınlar ve uygulama içerisinde satın aldığınız ücretli içerikler tamamen gidecektir. Fakat oyun içi satın almalar siliniyor şeklinde söylensede, bunları geri yüklemeniz mümkün olacaktır. Şimdi gelin, oyun verilerini silmeye göz atalım.

  • İlk önce Super Mario Run oyununu açın.
  • Daha sonra oyunu başlatarak oynamaya başlayın.
  • Oyun içerisinde Menü tuşuna basarak oyunun ana sayfasına ulaşın.
  • Ana sayfa ekranında bulunan Setting butonunu açın ve About This App kısmına basın.
  • Burada gelen olan yerde Delete User Data kısmını seçin ve OK diyerek onaylayın.
  • Kırmızı renkli Deleteye basarak onaylayınız.
  • Bu işlemler ardından oyun deneyiminiz için uygulama satın almalarınızı geri yükleyin ve Nitrado hesabınız ile oturumunuzu açın.




PAYLAŞ