Steam'de beğenmediğiniz oyunları nasıl iade edersiniz? - Haberler - indir.com

Steam'de beğenmediğiniz oyunları nasıl iade edersiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-24 11:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Oyunların ön tanıtım videoları ve oyunun tanıtım fotoğraflarını gördükten sonra oyun için " bu benim oyunum " diyebilirsiniz. Ancak oyunu satın alıp oynadıktan sonra hiç de tahmin ettiği gibi olmadığını fark eden bir çok oyun sever bulunuyor. Satın aldığınız oyunu aldıktan sonra beğenmemek kullanıcıların yaşadığı oldukça can sıkıcı bir durum. Ancak bu durumu yaşadıktan sonra tekrardan iade etmek imkansız değil. PC oyun platformu Steam kullanıcıların yaşadığı bu zor durumda onlara çözüm noktasında fırsatlar sunuyor. Steam' den aldığınız oyunu geri iade etmek isterseniz oyun platformu bunun için bazı politikalar izlemekte. Oyun satan platformlarda oyunu aldıktan sonra tekrar iade etmek neredeyse imkansızdır. Sevilen oyun platformu Steam' de ise durum farklı.

Steam'de Oyun İade Kuralları

Steam' in satın aldığınız oyunu tekrar iade olarak kabul etmesi için bazı şartları var. Bu şartlardan ilki oyunu satın aldığınız günden itibaren henüz 14 gün geçmemiş olması gerekiyor. Bunun yanında oyunu 14 günlük süreçte indirip ardından oynayabilirsiniz. Ancak oyunu 2 saatten fazla oynarsanız Steam iadeyi kabul etmiyor. Bir diğer kural ise oyunu Steam mağazası üzerinden satın almış olmanız gerekmekte.

Steam'de iade işlemi nasıl yapılır ?

Steam paralarını gerçeğe çevirmek isteyenler için oldukça önemli bir konu olan iade işlemi Steam' in aldığı bazı önlemler kapsamında oyunu nasıl aldıysanız o şekilde iade olmakta. Oyunu Steam cüzdanınızdan aldıysanız geri ödeme de buraya yapılmakta. Türkiye' de iade sistemini ise Visa, MasterCard ve Amerikan Express destekleniyor.





PAYLAŞ