Star Wars Battlefront II için ilk görseller yayınlandı - Haberler - indir.com

Star Wars Battlefront II için ilk görseller yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-20 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde geçen yıldan beri beklenen Star Wars Battlefront II, oyunculara resmi olarak duyuruldu. Oyunla alakalı yeni bilgiler de bu duyuruyla beraber gelmeye devam ediyor. Yayınlanan resmi duyuru ve tanıtım videosunun ardından oyuna dair 1080p görüntüler de gelmeye başladı. Bununla beraber E3 2017'de video ile tanıtılacak olan senaryo moduna ve çoklu oyuncu moduna dair de yeni detaylar paylaşıldı. Oyunun resmi duyurusunda 17 Kasım 2017 tarihinde çıkacağı öğrenilmişti. O tarihe kadar Star Wars Battlefront II için daha birçok yeni bilgi gelecek gibi görünüyor.

Oyuna dair yayınlanan görsellerle beraber, çok merak edilen çoklu oyuncu modu ve senaryo modu hakkında da yeni bilgiler verildi. Geçtiğimiz günlerde oyunun tanıtım videosu yayınlandı ve bu videoda bir patlama oluyordu. Bu patlamayla beraber ikinci Death Star da yok oluyordu. Bu patlamayla beraber oyunun senaryosu da başlıyor. Death Star'ın yok edilmesiyle bağlantılı olarak, oyuncular 30 yıllık bir maceraya çıkacaklar. 30 yıllık macera esnasında Clone Wars, Galactic Civil War, First Order-Resistance dönemlerine de şahitlik ediliyor. Senaryo modunda oyuncuların kontrol edebileceği kahramanlar Luke Skywalker, Kylo Ren, Yoda, Darth Maul ve Rey şeklinde olacak. Aynı zamanda bu kahramanlar oyuncuların isteğine göre özelleştirilebilecek.

Senaryo modunun dışında çoklu oyuncu modu hakkında gelen bilgilere bakıldığında, 40 oyuncuya kadar sunucuya bağlanabileceği görülüyor. Çoklu oyuncu modunda, ilk seriden haritalar da barınabilecek. İlk oyun haricinde Starkiller Base, Theed, Takodana, Mos Eisley, Endor, Hoth gibi haritaların bulunacağı biliniyor.





PAYLAŞ