Spring Creators Güncellemesi Ertelendi - Haberler - indir.com

Spring Creators Güncellemesi Ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Windows 10 Spring Creators güncellemesi hakkında Microsoft cephesinden üzen bir haber geldi. Gelen detaylara göre güncelleme çıkış tarihi ertelendi. Güncelleme ile alakalı bazı teknik sorunların ortaya çıktığını ifade eden Microsoft bu sebepten ötürü güncelleme tarihini ileri bir güne attıklarını belirtti. Windows Insider Programı yöneticileri kullanıcıların Mavi ekran hataları ile karşılaşmaması için çalışmaların sıkı bir şekilde sürdüğünü ifade etti.

Kullanıcılara hatalı güncelleme vermek yerine hatasız bir güncelleme sunmayı tercih ettikleri ifade ediliyor. Şirketin bu güncellemeyi normalde Nisan ve Eylül aylarında sunmaya hazırlandıkları biliniyordu. Windows 10 Spring Creators güncellemesi ise bu kapsamda 10 Nisan geçen hafta sunulacaktı. Ancak işler beklendiği gibi gitmedi ve Windows 10 Insider Ön İzleme Yapısı 17134 yerine yni bir Windows 10 yapısı ile test edilecek.

Mavi ekran sorununun tamamen ortadan kaldırılması üzerinde çalışmaların yapılacağı belirtiliyor. Ne kadar düreceği henüz bilinmezken Nisan ayında yaşanan bu aksama sonrasında bir süre daha bu gecikmenin olması bekleniyor.





PAYLAŞ