Spotify'ın yeni tasarımı gözüktü - Haberler - indir.com

Spotify'ın yeni tasarımı gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son dönemde popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify'ın ücretsiz versiyonunu yenilenerek güncelleneceği haberleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Spotify tarafından bazı kullanıcıları üzerinde ücretsiz servis kapsamında yeni kullanıcı arayüz testleri başladığı ortaya çıktı. Yeni söz konusu arayüze ait ekran görüntüleri de ortaya çıkarken Bu ekran görüntülerinin gelecek hafta ücretsiz mobil versiyonun yeni görünümü olması bekleniyor. Ayrıca görünrülere göre dilediğiniz parçayı çalma ve istediğiniz listeyi seçme gibi olanakların olduğu biliniyor.

Bu ortaya çıkan detay ile beraber Premium hesaplarda bulunan bu özgür seçim özelliğinin artık ücretsiz serviste de olabileceği anlamına geliyor diyebiliriz. Şirketin 24 Nisan'daki etkinliği için hazırlamış olduğu ilan da ise Spotify mobil versiyonun da olacak değişikliklerin hedeflendiği doğrulanıyor. Ücretsiz versiyondaki başlıca dikkat çeken değişiklik ise çalma listesi tarafında olacak. Bu noktada kullanıcı istediği parçayı oynatmaya başlayabilecek. Listede yer alan parçalar tek tek seçilip çalmaya başlanabilecek.

Çalma listesi karıştır modunda ise yeni tasarıma göre mavi renkli karıştır ikonu gözükecek. Daha öncesinde çalma listelerinde tam ekran albüm görseli bulunuyordu. Artık tüm çalınıyor arayüzünde görünüm standart bir düzeye getirilmiş durumda. Diğer yandan alt bölümde bulunan keşfet düğmesinin kalkarak bu içeriğin arama kısmına eklendiği gözüküyor. 3 Nisan'da halka arzı gerçekleşen Spotify, toplamda 61 ülkede ulaşılabilir durumda. Toplam 159 milyon abonesi bulunan şirket 96 milyon paralı aboneye sahip duruma.

Bakalım bu yeni tasarım değişiklikleri kullanıcılardan nasıl bir geri dönüş alacak göreceğiz.





PAYLAŞ