Spider Man oyunu hakkında yeni bilgiler verildi - Haberler - indir.com

Spider Man oyunu hakkında yeni bilgiler verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-12 18:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Insomniac Games imzalı Spider Man'in yeni oyunu, geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen E3 2017 konferansı esnasında duyurulmuştu. Oyun, konferansın en dikkat çeken duyurularından biri olmayı başardı ve sonrasında yayınlanan fragmanı da, en çok izlenen oyun fragmanlarından biri olarak adından söz ettirdi. 2018 yılında çıkacağı bilinen yapıma dair, zaman zaman oyuncuların heyecanını canlı tutacak yeni bilgiler verilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, bu yeni bilgilerin arasına bir yenisi daha Marvel Games kreatif yönetmeni Bill Rosemann, Insomniac Games'in kreatif yönetmeni Bryan Intihar ve Marvel dijital medya yönetmeni Ryan Penagos tarafından eklendi. Oyunun önemli isimleri, Periscope üzerinden yapıkları canlı yayında bazı açıklamalarda bulundu.

PlayStation platformuna özel olarak 2018 yılında piyasaya sürülecek olan Insomniac Games imzalı Spider Man hakkında, yeni açıklamalar geldi. Marvel Games kreatif yönetmeni Bill Rosemann, Insomniac Games'in kreatif yönetmeni Bryan Intihar ve Marvel dijital medya yönetmeni Ryan Penagos tarafından Periscope üzerinden yapılan açıklamalarda, oyunun en eğlenceli kısmının New York sokaklarında dolaşmak olduğu söylendi. Bryan Intihar, oyunu her hafta sonu evinde oynadığını ve oynadıkça kendisini geliştirdiğini ifade etti.

'E3 2017'den sonra oyun daha da gelişti'

Bill Rosemann konuştuğu esnada bir sahne okuduğunu ve bu sahneyi çok beğendiğini altını çizdi. Bunun yanı sıra, oyunun duyurulduğu E3 2017 etkinliğinden bu yana oldukça geliştiğini de belirtti. Aradaki farklardan birinin de, E3 2017'ye göre Spider Man'in çok daha hızlı ve akıcı olduğunu dile getirdi. Verilen bir diğer bilgi de, oyunda hiçbir insanın öldürülemeyeceği oldu. Kasıtlı olarak bir insanı öldürmeye çalışsanız bile, Spider Man o kişiyi kurtaracak.





PAYLAŞ