Sony'nin Yeni Amiral Gemisi - Haberler - indir.com

Sony'nin Yeni Amiral Gemisi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-24 12:00:45
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Akıllı telefonda lider olan Sony, en son serisi olan Xperia serisi üzerinde çalışmalara yaparak, sürekli geliştirmektedir. Marka ürettiği telefonlarla adeta bilgisayarı cebinizde taşımanız için fırsat sunarken, sadece bilgisayarı değil fotoğraf makinenizi de cebinizde taşımanıza olanak sağlar. Geniş hafıza alanı ve yüksek piksellerdeki fotoğraf merceği ile akıllı telefon kullanıcılarının ilk sıralarda düşündüğü Sony,her geçen gün yeniliklerle kullanıcılarını heyecanlandırmaktadır.

Amiral Gemi Tasarımı

Sony Xperia serisi için "Amiral Gemi" denilmektedir. Konforlu ve kullanışlı olan bu telefonlar, size bir telefondan beklenenden daha fazlasını sunduğu için bu adı almıştır. Markanın daha önce ürettiği amiral gemilere baktığımızda piyasada hiçbir telefonda olmayan özelliklere sahip olarak donatılmış olması göze çarpar. Sony, bir önceki serisinde cihazın suyun içinde bile çalışmasına imkân tanımıştır.

Sony klasik çizgisinden vazgeçmeyip, her ürettiği cihazı aynı tasarımla piyasaya sürdü. En son serisi olan wperia serisi ile tüm gözler üzerine çevrilen Sony, Xperia tasarımında farklılıklara imza atmıştır. Amiral Gemi'nin son sürümünü farklı çizgilerde piyasaya sunan Sony, kalitesinden ödün vermeden hizmetlerine devam etmektedir. Bu tasarımında cihazın alt ve üst kısmını düz olarak tasarladığı gözlerden kaçmıyor. Aynı zamanda cihazın yan taraflarında, son zamanlarda hemen hemen tüm telefon markaları tarafından kullanılan kavislere de yer verdiği görülüyor. Şık ve sade tasarıma imza atan Sony Xperia serisinin son sürümü olan Amiral Gemi'ye ait görüntüleri GSM Arena tarafından yayıldı.

Amiral Gemi Özellikleri

Kalitenin zirve ismi olan Sony, Amiral Gemi'de yine kaliteden ödün vermeden kullanıcılarına en iyisini sunmayı başardı. GSM Arena'nın verdiği görüntülerden anlaşıldığı üzere, cihaz pek çok yeniliği içinde barındırır. Cihazda ön kısımda çift hoparlör olup, aynı zamanda üst kısımda NFC'ye yer verildiği görülüyor. Fotoğraf tutkunları için arka tarafta çift LED flaşlı arka kamera yerleştirilip, aynı zamanda alt kısmında USB C girişi bulunmaktadır. USB girişi ile işlemlerinizi daha hızlı yapabileceksinizdir. Kulaklık içinde üst tarafta 3.5 milimetrelik yer ayıran Sony, kulaklık için herhangi bir adaptör kullanılmasının önüne geçmiş bulunuyor. Amiral Gemi'nin tüm özellikleri bilinmemesine rağmen gözlere çarpan ilk özellikleri bunlar olup, IFA'da tanıtılacağı gün bekleniyor.





PAYLAŞ