Sony'den AirPods'a rakip geliyor! - Haberler - indir.com

Sony'den AirPods'a rakip geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-12 13:14:59
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Apple'ın kablosuz kulaklıkları büyük ilgi gördü ama yakında rakipsiz olma özelliğini kaybedecek gibi görünüyor. Sony, CES 2017'deki tanıtımlar sırasında, AirPods'a rakip olacak, iki kulağa da ayrı ayrı takılabilen kablosuz bir kulaklık tanıttı.

Piyasaya çıkmasına vakit var!

Henüz prototip aşamasında olan kablosuz Sony kulaklıklarının 2017'nin ikinci yarısından sonra piyasaya çıkması bekleniyor ancak fiyatları hakkında henüz bilgi yok.

Kulaklıkların ayrıca bir de şarj istasyonu bulunuyor ve kullanıcılar kulaklıkları takmadıklarında bu cihaza yerleştirip şarj edebiliyorlar. Sony şimdilik iki ayrı renk seçeneği tanıtmış durumda ancak piyasaya çıkma vakti geldiğinde her zevke uygun, farklı renklerde kulaklık bulmanın mümkün olacağı düşünülüyor.

CES 2017'de Sony'nin tanıttığı başka ürünler ve yeniliklerde var tabi!

Bu yıl Sony'nin CES 2017 standında şirketin en yeni ürünleri ve girişimleri sergileniyor. Sony standının odak noktasında ağırlıklı olarak HDR (High Dynamic Range = Yüksek Dinamik Aralık) teknolojisiyle görüntü kalitesi çıtasını önemli oranda yükselten ürünler yer alıyor.

Standın ziyaretçileri, Sony'nin 4K HDR TV'lerinden ve ayrıntılı, üç boyutlu işitsel özellikler sunan ses donanımdan kameralara, projeksiyon cihazları ve oyun konsollarına kadar birçok ürünü görebilecek.

Bunlara ek olarak Sony, CES 2017 sırasında, Wi-Fi uyumlu audio ürünler ve Google Assistant destekli Google Home uyumlu Android TV-Sony 4K HDR TV destekli eşlemeleri de sergileyecek. Basit bir ses komutuyla birden çok odada birbirine bağlı ses cihazlarıyla kolayca müzik yayını yapılabiliyor veya TV'deki müzik servislerine ve YouTube'a erişilebiliyor. Bu sesli kumanda işlevselliği, Sony standında eksiksiz şekilde sergilenecek.

Son olarak Sony, daha fazla yüksek ses kalitesinde müzik dinleme özgürlüğü sunmayı amaçlayan ve şu an geliştirilme aşamasında olan, gürültüyü nötrleştiren iki kablosuz kulaklık prototipi çeşidini de ziyaretçilere sunacak. Bu ürünlerden biri, ayrı sol ve sağ üniteli kablosuz tasarımına sahipken diğeri boyna asılan bir forma sahip.





PAYLAŞ