Sony Xperia XZ1 Compact Render Çizimi Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ1 Compact Render Çizimi Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-22 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bu ayın başı ile beraber akıllı telefon üreticilerinden olan Sony'nin yeni Snapdragon 835 işlemcisine sahip olması beklenen Sony Xperia XZ1 modeli hakkında bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Sony uzun zamandır akıllı telefon pazarında beklenen amiral gemisi modelini çıkartamamış ve bir türlü yükselişe geçememişti. Sony Xperia serisi ile pazara tutunmaya çalışan şirket Xperia Z5 sonrasında XZ Premium serisine yer vermişti. Ancak gerek donanım gerekse yazılım anlamında iyi işler çıkartsada rakiplerin tasarım noktalarında oldukça şık olması Sony için bir hayli kayıp oldu. Bu noktada Sony alışılagelmiş tasarımın bir türlü dışına çıkamadı ve bu sebepten ötürü oldukça eleştirildi.

Şimdi ise Xperia XZ1 modelinin Compact versiyonu hakkında bazı çalışmalar ve detaylar ortaya çıktı. Popüler sızıntı kaynağı olan OnLeaks tarafından render çizimi sızdırıldı ve Xperia XZ1'den daha kalın bir model olacağa benziyor. İfade edilenlere göre Xperia XZ1'in 7.6 mm ve Xperia XZ1 Compact modelinin ise tam 9.4 mm kalınlığa sahip olacağı ifade ediliyor. Ekran noktasında 4.6 inç büyüklüğe sahip olacağı ifade edilen model Snapdragon 835 işlemcisi ile güçlü bir donanıma sahip olacak diyebiliriz. 64 GB dahili depolamanın yanı sıra modelde 4 GB RAM belleğinin bulunacağı dile getiriliyor.

Cihazın önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan IFA Fuarı kapsamında tanıtılması beklenirken modeli 650 eurodan 10 Eylül ile satışa çıkması bekleniyor. Xperia XZ1 hakkında ise detaylar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ