Sony CES 2016 Programını Açıkladı! - Haberler - indir.com

Sony CES 2016 Programını Açıkladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-02 20:01:17
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Bir çok teknoloji firmasının yeni rün tanıtımları için bir araya geldiği CES 2016 (Tüketici Elektronik Fuarı) etkinliğine ilişkin yeni bilgiler otaya çıktı. 6-9 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan etkinlik kapsamında programını açıklayan ilk şirket Sony oldu.

Çok sayıda firmanın yeni nesil teknolojilerle hazırladığı ürünlerini görücüye çıkaracağı CES 2016 fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da 6-9 Ocak tarihlerinde Las Vegas'ta gerçekleşecek. 

Sony CES 2016

Japon teknoloji devi Sony, adeta şovunu sergileyeceği etkinlikte, tanıtacağı ürünlerine ilişkin ilk teaser görüntüsünü yayınladı. 6 Ocak tarihinde Türkiye saatiyle 02:00'da sahne alacak olan şirket, yeni nesil akıllı telefonlar, sanal gerçeklik gözlüğü, kulaklık, yeni TV'ler ve dijital kamera kategorisine ait ürünleri kullanıcıların beğenisine sunacak.

Üst düzey akıllı telefonlarının tanıtımını yapmayacak olan Sony, bunun yerine orta ve düşük seviye modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Ayrıca Wena Wribst akıllı saatini sadece Japonya pazarı için tanıtan şirketin bu cihazını diğer tüm ülkeler için de sunması bekleniyor.





PAYLAŞ