Sonic Mania'nın Koleksiyoncu Sürümü geliyor - Haberler - indir.com

Sonic Mania'nın Koleksiyoncu Sürümü geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-28 08:55:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Sega, birkaç ay önce Sonic Mania ve Project Sonic'i çıkaracağını duyurmasının üzerine, Sonic Mania oyununun beklenen koleksiyoncu sürümünü oyuncularla paylaştı.

Japonya merkezli video oyunu yazılımı ve donanımı geliştirme şirketi Sega, 200 yılından beri oyuncularına kaliteli bir yapım sunamayarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Oyuncular b sebeple, oyun şirketi Sega'dan sağlam bir adım bekliyorlardı. Sega son olarak 2005 yıllarında This is Football adlı oyunuyla adından söz ettirmişti. Şimdi Sonic Mania oyunuyla yeniden adını oyun dünyasının gündemine taşımak istiyor. Oyuncular ne kadar Sega'dan ve Sonic'en umutlarını yitirdiklerini söyleseler de, Sega oyunuyla çıkış yaparak eski günlerine dönme yolunda emin adımlar atacak gibi duruyor.

Sega 2006'dan beri oyun dünyasına sağlam bir adım atmamışken, önceki zamanlarda duyurusunu yaptığı Sonic Mania oyunuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Sonic Mania, klasik Sonic deneyimini 2D platformlar üzerinden oyunculara yeni bölümleriyle sunmaya hazırlanıyor. Sonic Mania ilk çıkışında oyuncular arasında beğeni toplamayı başarmıştı. Bu beğeninin ardından oyuncular oyunun koleksiyoncu sürümü için heyecanla beklemeye başlamışlardı. Sega, bu heyecanlı bekleyişe son vererek, geçtiğimiz haftalar içerisinde oyunun koleksiyoncu sürümünü oyuncularıyla paylaştı. Oyunun içerisinde, Sega Genesis üzerine duran Sonic heykeli de yer alıyor. Heykel çalıştırma tuşuna basıldığında, oyuncuların yakından tanıdığı seslerden 'Sega' açılış sesini çıkarıyor. Bunun yanında, oyunun kodunun yazılı olduğu bir plaka ve Sonic çizimi de yer alıyor.

Oyunun ön siparişini veren kullanıcıların, oyuna ne zaman ulaşacakları konusunda henüz net bir bilgi verilmedi. Genel olarak çıkış tarihine gelirsek; Sega'nın yeni adımı Sonic Mani'nın 2017'nin ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor.

 





PAYLAŞ