Son Güncelleme ile Facebook Messenger Artık Daha Kullanışlı - Haberler - indir.com

Son Güncelleme ile Facebook Messenger Artık Daha Kullanışlı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Facebook'un mesajlaşma servisi olan Messenger için yeni işlevsel bir özelliğin geldiği açıklandı. Son dönemlerde oldukça işlevsel iyileştirmelere giden Facebook şimdi ise grup çağrılarına yönelik yeni bir özelliğini devreye soktu. Skype platformunun son dönemlerde sorunlar yaşatmasından sonra kullanıcıların Messenger'a daha fazla yönelmesi bekleniyor. Eklenen söz konusu yenilik ile artık Facebook Messenger üzerinden grup görüntülü görüşmelerinde çağrıyı kapatmadan kişi ekleyebileceksiniz.

Daha öncesinde grup çağrılarına kişi eklemek için varolan aramayı sonlandırarak tekrardan bir grup görüntülü görüşme oluşturmanız lazımdı. Fakat gelen yeni bir buton ile bu işlevsel özelliği artık kullanabileceksiniz. Uzun zamandır bu özellik Skype platformunda bulunsada, hem masaüstü hemde mobil versiyonun son dönemlerde sorunlu olduğu Skype için Facebook Messenger daha tercih edilebilir bir platform haline gelmeye başladı.

Facebook Messenger Android ve iOS uygulamaları için sunulan bu özelliğin masaüstü versiyonununa ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor. Ancak yakın bir zamanda hem masaüstü sürüme hemde tarayıcı versiyonuna bu yeni özelliğin sunulması beklentiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ