Snapdragon İşlemcili Asus Nova Go Laptop Duyuruldu - Haberler - indir.com

Snapdragon İşlemcili Asus Nova Go Laptop Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 18:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oldukça fazla patente sahip şirketlerden birisi olan Qualcomm bildiğiniz üzere mobil işlemci üretimi noktasında zirve markalardan birisi olarak biliniyor. Son olarak piyasada yer alan en iyi işlemci modeli olan Snapdragon 835 modelini üretmiş ve birçok amiral gemisi akıllı telefonlara güç vermişti. Şimdi ise şirket Snapdragon 835 modelini Windows 10 işletim sistemli dizüstü bilgisayar modellerinde kullanmaya başlıyor. Bu yıl Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 cihazları ile beraber birçok modelde tercih edilen bu işlemci şimdi ise dizüstü bilgisayarlarda kullanılmaya başlıyor. Snapdragon 835 ile beraber bu dizüstü bilgisayarlar 4G LTE bağlantısına sahip olacak.

Şirket tarafından ifade edilene göre bu model tam 1 günlük bir pil ömrü sunabilecek ve ifade edilene göre bu modeller haftada 1 kez şarj edilip kullanmaları için üretildiği belirtiliyor. Ürünün boşta bekleme süreleri ise bir aya kadar dayanabildiği söyleniyor. Asus'un dünyanın ilk Gigabit LTE veri hızını destekleyen Nova Go modeli 8 GB RAM ile beraber 256 GB'lık dahili depolamaya sahip olacak. 4G desteğe de sahip cihazda eSIM ve Nano SIM destekleride bulunuyor.

Asus Nova Go cihazlarının fiyatının ise 599 ile 799 dolar arasında değişkenlik göstermesi bekleniyor. Sektörde Windows 10 işletim sistemi ile Snapdragon işlemcisi ile bir farklılık yaratacak bu yeni seri ne kadar ilgi görecek piyasaya çıkışı ile beraber göreceğiz.





PAYLAŞ