Skype Hızla Düşüşe Geçti, Yeni Tasarım Beğenilmedi - Haberler - indir.com

Skype Hızla Düşüşe Geçti, Yeni Tasarım Beğenilmedi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-18 18:00:49
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Skype platformunun daha işlevsel ve pratik bir hale gelmesi adına yapılan tasarım değişikliğini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Şirket bu uygulamasında mobil taraflarda yeni tasarım değişikliklerine gitti ancak alınan sonuç ise hiçte beklenildiği gibi olmadı. Microsoft'un planlarını alt üst eden bu durum sonrasında uygulamanın ortalama puanları taban seviyelerine kadar düştü. Birkaç haftadır bu yeni tasarım değişikliği hem Android hemde iOS cephesinde bir kısım kitle ile test ediliyor ve kullanılıyordu. Ancak geçtiğimiz günler ile beraber artık bu değişim radikalleşti ve tüm kullanıcılara sunuldu. Ancak beklenen sonuçlar oldukça olumsuz olarak geri dönüş yaptı.

Skype tarafında hızlı bir düşüş yaşandı ve App Store'un İngiltere cephesinde Skype'ın beş üzerinden bir yıldıza sahip bir puanı olduğu gözüküyor. Benzeri bir durum ise ABD içinde geçerli olurken bu noktada ortalama puanı 3.5 seviyelerinde olan Skype, App Store Amerika'da 1.5 puan seviyelerine düşmüş durumda. Aynı şey için Google Play Store cephesine baktığımızda ise versiyon farkı olmadan ortalama bir puan çıkartan uygulama mağazasındaki Skype'ın ani bir 1 puan düşüş sergilediği gözüküyor. Bu düşüşler ise yeni tasarım güncellemesinin sevilmediğini gösteriyor.

Yorumlarda ise Skype'ın bu genel tasarım değişikliği ile beraber bir başka sosyal medya uygulaması Snapchat'e benzerlik gösterdiğini dile getiriyorlar. Kullanıcılar bu noktada düşük puan verirken dünya üzerindeki Skype'ın yeni tasarımı pekte beğenilmemişe benziyor. Bu tepkiler sonrasında Skype cephesinin yeni hamlesi ne olacak merakla bekliyoruz.





PAYLAŞ