Siyasetçilere Özel Twitter Kullanma Kılavuzu - Haberler - indir.com

Siyasetçilere Özel Twitter Kullanma Kılavuzu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-03 20:00:29
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Teknoloji

Sosyal ağların en çok tartışmaya sahne olan platformlarının başında gelen Twitter, kullanıcılarını bilgilendirmek amacıyla bir kullanım kılavuzu yayınladı. Özellikle siyasetçiler için daha çok faydalı olan bu kılavuzda Twitter hakkında pek çok detay var.

E-Kitap olarak herkesin okuyabileceği Twitter Kullanma Kılavuzu, politikacıları beladan uzak tutmayı hedeflemiyor. Daha çok Twitter'ın bilinmeyenleri hakkında küçük bir el kitabı şeklinde hazırlandı.

Twitter Politics

Twitter'ın CEO'su Bridget Coyne, kitabın henüz yeni yayınlanmasına rağmen büyük bir ilgi gördüğünü söylüyor. Twitter hakkında pek çok sorun yaşayan kişiler olarak sorunlarını Twitter ekibine iletiyordu. Artık Twitter ekibini yormadan kılavuzu okuyarak sorunlarını çözebilecekler.

Kılavuzu genel olarak incelediğimizde 25. sayfada Twitter Nedir? , 39. Sayfada Takip etmeniz için izin istemenize gerek yok ve sayfa 104'te bildirim filtreleri gibi belirlenen konu başlıkları altında detaylı açıklamalar bulunuyor. Özellikle 30. sayfada yer alan Tweetler Nasıl Silinir başlığı, politikacıların en çok ilgisini çekecek detaylardan biri olacaktır.

Normal kullanıcıların haricinde, özellikle siyasetçilere yönelik bir içeriğe sahip olan ve toplam 136 sayfadan oluşan Twitter El Kitabını pdf olarak okuyabilirsiniz.





PAYLAŞ