Sisteminizi Optimize Edecek Olan 4 Uygulama! - Haberler - indir.com

Sisteminizi Optimize Edecek Olan 4 Uygulama!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-25 20:26:38
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Android işletim sistemi barındıran bir telefonunuz varsa ancak performansından memnun kalmıyorsanız size önereceğimiz 6 uygulama ile sistemi tekrardan canlandırabilirsiniz ancak sadece uygulama yetmez sizinde telefonunuzu sürekli güncel tutmanız gerekmektedir.

Öncelikle telefonunuza gelen bir yazılım güncellemesi bulunuyormu diye kontrol ediniz daha sonra Play Store'daki tüm güncel olmayan uygulamaları güncelleyiniz ve gereksiz olan tüm uygulamaları kaldırınız eğer telefonunuzu bayiden aldıysanız ve gereksiz kaldırılmayan uygulama var ise Ayarlar>Uygulama Yöneticisi> kısmına girerek gereksiz olan ancak kaldırılmayan tüm uygulamaları devre dışı bırakınız ve verileri temizleyiniz. Daha sonra ise aşağıdaki uygulamalar ile düzenli olarak temizleme yapınız.

 

1.cCleaner

CCleaner, Piriform adlı şirket tarafından geliştirilen özgür bir yazılımdır. 1 milyar kez indirilmiş olan program, dünyadaki bilgisayarların %25'inde mevcuttur.Oldukça iyi ve kulalnışlı bir yazılımdır.

2.Clean Master 

Clean Master, alan temizleyici ve antivirüs ile en iyi iyileştirme aracıdır, telefonunuzu temiz ve virüslerden uzak tutmaya yardımcı olur. Bu yazılım ayrıca 1 Milyon indirmeye sahiptir.

3.Startup Manager

Başlangıç ??Yöneticisi akıllı telefonlar ve tabletler de dahil olmak üzere Android cihazlar için sistem önyükleme etkin / devre dışı başlangıç ??öğeleri yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
 

4.DU Speed Booster (Cleaner)

Gereksiz arka plan görevlerini silerek belleği (RAM) temizler ve telefonu optimize eder. Hızı artırmak ve bellek kullanımını azaltmak için otomatik başlatma Uygulamalarını durdurur.

 

 

 





PAYLAŞ