Siri'ye WhatsApp Desteği! - Haberler - indir.com

Siri'ye WhatsApp Desteği!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 09:43:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi olan Apple kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve güncel taleplerine göre çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyerek hizmet sunmaya devam etmektedir. Markada piyasadaki diğer markalara göre güvenlik önlemlerini daha üst seviyede tutmaktadır. Üretimini yaptığı cihazların hiçbirisi başka marka cihazlarla veri akışı yapamaz. Böylece cihaz dışarıdan gelebilecek her türlü virüse karşı korunur. Apple hizmet çıtasını yüksek tutarak daha iyi hizmet vermek için sürekli çalışır. Yenilikleri eksik olmayan marka şimdilerde de bir yenilikle karşınıza gelmeye hazırlanıyor. Siz de bu yeniliğin ne olduğunu merak ediyorsanız, yazımızda detayları bulabilirsiniz.

Whatsap ve Siri iş birliği

Apple'ın sesli asistanı olan Siri pek çok alanda kullanıcısına yardım etmektedir. Günlük hayatta her alanda kullandığımız teknoloji sesli asistan olan siri'nin yardımıyla daha kolay hale gelmektedir. Marka siri ile kullanıcıya kolaylık sağlamakla beraber aynı zamanda günlük hatırlatmaların yapılması noktasında da asistandan uyarılar alabilmektedir. Apple daha iyi hizmet vermek amacıyla siri'nin ilerleyen günlerde Whatsap'la ortaklaşa çalışacağını duyurdu. İlerleyen bir tarihte Siri yapılacak olan yeni güncelleme sonucunda Whatsap'la birlikte çalışmaya başlayacaktır. Siri günümüze kadar sadece kendi uygulamalarıyla birlikte çalışırken artık bazı uygulamalarla birlikte de çalışabilmektedir. İlerleyen günlerde de Whatsap'la birlikte çalışacağını Apple kendi sayfasında duyurdu.  Dev yazılım şirketi tarafından geliştirilen sesli asistan Siri bundan sonra kullanıcılarına daha iyi hizmetler verebilecektir. Dünyanın en popüler teknoloji ağı olan Apple sesli asistan siri'yi sadece kendi ürettiği uygulamalarda kullanılması üzerine hazırladı. Ancak kullanıcının güncel ihtiyaçlarına önem veren firma bundan sonra siri'yi her uygulamada kullanabilme fırsatı sundu. Hemen hemen her uygulama tarafından kullanılan Siri ilerleyen günlerde Whatsap'la da kullanılabilecektir. Mesajlaşma uygulamasında bu zamana kadar kullanılmayan siriyle birlikte bir ilk gerçekleşecek olup mesajlaşmada da siri kullanılabilecektir.

Whatsap'ta siri nasıl kullanılır?

Apple whatsap üzerinde siri'nin nasıl kullanılacağını tam olarak açıklamasa da uygulamaya gelen mesajları okuyacağı yönünde tahminler yapılmaktadır. Bu da akıllı telefon kullanıcısının günlük hayattaki işini kolaylaştıracağa benziyor. İlerleyen günlerde sesli asistan mesajlaşma platformunda kullanılmaya başlayacaktır.







PAYLAŞ