Şehir Kurma ve Simülasyon Oyunu: Virtual City (Video) - Haberler - indir.com

Şehir Kurma ve Simülasyon Oyunu: Virtual City (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

SimCity tarzındaki şehir kurma ve simülasyon oyunlarından esinlenilerek geliştirilmiş olan Virtual City, kendi şehrinizi kurarak insanların refah içerisinde yaşamalarını sağlamanız gereken eğlenceli bir mobil oyundur.

San Francisco merkezli oyun geliştiricisi G5 Entertainment tarafından hazırlanan oyunda kendi şehrinizi kurarak yönetimi ele alacak ve şehrinizde yaşayan kişilerin farklı işler yapmasını, sanayinin gelişmesini, insanların refah düzeyinin artmasının yanı sıra ekonomik dengelerin bozulmamasını sağlayacaksınız.

Virtual City

Yüksek kaliteli grafikleri ile dikkat çeken oyunda 50 farklı bölüm, 5 farklı şehir, 50'nin üzerinde bina türü, 25 üretim zinciri ve 16 başarı seviyesini bulabileceğiniz gibi etkileyici oyun müzikleri sayesinde son derece keyifli bir şehir kurma oyunu deneyimi yaşayabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarda 6.49 TL ücret ödeyerek, Android cihazlarda ise ücretsiz oynayabileceğiniz Virtual City'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Virtual City Tanıtım Videosu


PAYLAŞ