Samsung'un Tizen İşletim Sistemli İlk Amiral Gemisi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Samsung'un Tizen İşletim Sistemli İlk Amiral Gemisi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-25 07:23:20
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Akıllı telefon konusunda en çok tercih edilen markalardan birisi olan Güney Koreli firma Samsung, kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için günceli takip ederek, yeni model telefonları üretmeye gayret etmektedir. Klasiklerinden de vazgeçemeyen Samsung ilerleyen günlerde kullanıcılarının beğenisinde Galaxy Z9'u sunmaya hazırlanıyor. Siz de Galaxy Z9 hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, yazımızı okuyabilirsiniz.

Samsung'un Tizen İşletim Sistemli İlk Amiral Gemisi Galaxy Z9 Olacak!

Samsung Tizen işletim sistemiyle çalışmalarına devam etmektedir. Tizen işletim sistemine bu zamana kadar minik minik yatırım yapan firma bundan sonraki çalışmalarında da Tizen işletim sistemini kullanacaktır. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Samsung Galaxy Z9 modelinde de yine Tizen işletim sistemini kullanacaktır. Daha önceki modelleri olan Galaxy Z1 ve Z3 serilerinde de Tizen işletim sistemini kullanan Samsung bu serisinde de Tizen işletim sistemini kullanmaya devam edecektir. Akıllı telefonlar hariç giyilebilir teknolojinin en son geldiği nokta olan akıllı saatlerinde de tizen işletim sistemini kullanan firma, bu işletim sisteminden memnundur. Her seferinde bir üst modelini piyasaya süren firma Tizen işletim sistemini Galaxy Z9'da da en iyi şekilde sunacaktır.

Zauba'da Samsung'la ilgili ortaya çıkan belgelere göre Galaxy Z9'un kod adı

Samsung,  Zauba'da ortaya çıkan belgelere göre SM- Z930F kod adına sahip olan Galaxy Z9'un duyurusunu ilerleyen günlerde yapacaktır. Cihazın kod adının SM- Z930F olduğu Zauba'dan öğrenildi. Telefon öncelikle Hindistan pazarına tanıtılacaktır. Cihazın bir önceki serileri olan Z2'den daha pahalı olacağı konuşulmaktadır. Gelişen teknolojinin Galaxy Z9'da kullanılması üzerinde cihazın fiyatının Z2 serisinden 5 kata daha pahalı olacağı bilinmektedir.

Galaxy Z9'un Özellikleri

Samsung'un ilerleyen günlerde tanıtmayı düşündüğü telefonu Galaxy Z9 tizen işletim sistemine sahip olacaktır. Cihazın işletim sistemi ve pahalı olacağı dışında genel anlamıyla özellikleri bilinmemektedir. Bilgiler net olmasa da cihazın Galaxy Z3'teki 720 P ekran çözünürlüğüne sahip olacağı belirtilir.  Cihazın Spreadtrum SC7730 işlemciden daha güçlü olacağı bilinmektedir. Ekran genişliği 4.5 inç olmasa beklenen cihazın batarya gücü 2000 mAh gücünde olması beklenmektedir.

 





PAYLAŞ