Samsung Pay ATM'lerde de Kullanılacak - Haberler - indir.com

Samsung Pay ATM'lerde de Kullanılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-24 16:30:04
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Akıllı mobil cihazlar üzerinden pek çok işlemin kolay bir şekilde yapılmasını sağlayan mobil ödeme sistemi kendine her geçen gün yeni kullanım alanı açıyor. Bu doğrultuda Samsung'un Android cihazlar için geliştirdiği mobil ödeme sistemi Samsung Pay, ATM'lerde de kullanıcıların imdadına yetişecek.

Günden güne rekabetin daha çok arttığı mobil ödeme sektöründe Apple Pay, Android Pay, LG Pay ve Samsung Pay gibi mobil ödeme sistemleri de kullanıcılara daha fazla kolaylık sunma yarışında.

Samsung'un ilk olarak sadece Samsung model cihazlara yönelik geliştirdiği, daha sonra da tüm Android cihazlara sunduğu ödeme sistemi Samsung Pay, kredi kartı kullanımını ortadan kaldıran mobil ödeme sektöründe daha fazla yer edinmek, daha fazla yerde hizmet sunmak amacıyla hizmet verdiği kurumlar arasına bir yenisini daha ekledi.

Buna göre Samsung Pay, ATM'lerde de kullanıcılara hizmet verecek. Böylece daha fazla kullanıcıya ulaşan Samsung Pay, Güney Kore'de bulunan Nonghyup, Shinhan ve bazı bankalarda gelecek yıldan itibaren hizmete açılacak.

ATM'ler üzerinde yapılan para çekme, para yatırma ve satın alma gibi tüm işlemler Samsung Pay ile kolayla gerçekleştirilebilecek. Ayrıca havale işlemleri sırasında da komisyon ücreti almayacağı belirtildi.





PAYLAŞ