Samsung Gear S2 Resmen Duyuruldu - Haberler - indir.com

Samsung Gear S2 Resmen Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-01 11:30:37
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Samsung, bildiğimiz yuvarlak klasik saat görünümündeki akıllı saatlerini tanıttı. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım videosunu paylaştığımız Gear S2'nin üç farklı versiyonu ve iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Samsung Gear S2, Gear S2 Classic ve Gear S2 3G adında üç modelle çıkacak olan akıllı saatler, özellikleriyle dikkat çekiyor. Gear S2 ve Gear S2 Classic modelleri Wi-Fi olmadan internete bağlantı kuramazken Gear S2 3G modeli Wi-Fi olmasa bile bir akıllı telefon gibi 3G bağlantısı kurabiliyor. Tam dolu pil ile 2 gün boyunca kullanım sunabilen saatlerde 250 mAh gücünde batarya kullanılmış. 

Samsung Gear S2

Gear S2'yi satın alacak olanlar akıllı saat içerisindeki bir çok uygulamaya da sahip olacaklar. Saatin içerisinde S Health, Nike+Running, S Voice, Hava Durumu, Aramalar, İletişim, Bildirimler, Mesajlar, E-Posta, Haritalar & Navigasyon, müzik oynatıcısı ve galeri uygulamaları yüklü gelecek

Akıllı saatin teknik özelliklerine değinecek olursak, 1,2 inç, 360x360 piksel çözünürlüğünde yuvarlak Super AMOLED ekrana sahip. 1 GHz Exynos 3250 işlemciye sahip saatte 512 MB RAM kullanılmış. 4 GB dahili hafıza ile bir akıllı saat için yeterli depolama alanı sunulmuş. Ayrıca telefon konuşmaları bu saatler üzerinden yapılabiliyor.

Minimalist tasarıma sahip Gear S2, koyu gri ve beyaz renk seçenekleriyle gelirken mekanik saat tutkunları için tasarlanmış Gear S2 Classic modeli ise siyah gövde ve kayış ile geliyor.

Saatlerin satış fiyatları henüz belli değil. Samsung Gear S2'nin bu sene sonunda satışa çıkarılması planlanıyor.





PAYLAŞ