Samsung Galaxy Note 8 Tanıtım Tarihi Netleşti - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8 Tanıtım Tarihi Netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-26 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un Note 7 serisini geri çağırmasından sonra yaşanan ekonomik krizin, Galaxy S8 satışları ile ortadan kalkması bekleniyor. Galaxy serisinin yeni amiral gemisi üyeleri olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin tanıtımı ve sonrasında ise satışı ile iyi bir ivme yakalayan şirket, bu ivmeyi devam ettirmek adına Galaxy Note 8 çalışmalarına bir süredir devam ediyor. Yılın ilerleyen dönemlerinde ilk önce yenilenmiş Note 7'lerin piyasaya sürülmesi beklendi ancak yakın zamanda Note 8'in çıkış tarihi hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Bakalım Samsung, Note 8 ile kendisini affetirecek mi göreceğiz.

Kore kaynaklı Korea Times'ın belirttiği ve aktardığı bilgiler doğrultusunda, IFA'nın yöneticilerinden olan Jens Heithecker, Galaxy Note 8 serisinin piyasaya çıkış tarihi hakkında bazı tahminlerde bulundu. Belirtilene göre Note 8 modelinin 1-.6 Eylül tarihleri arasında Berlin üzerinde gerçekleşecek olan IFA etkinlik fuarında tanıtılması beklentiler arasında. Bu tahmini gerçekleştiren isimin, IFA'nın üst düzey ismi olduğunu düşünürsek, bu tahminin doğruluk payınını büyük olduğunu rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Dünya üzerinde birçok basın mensuplarının bulunacağı ve teknoloji dünyasının önemli bir noktası olan IFA fuarı ile Galaxy Note 8'in tanıtılmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Özel bir tasarıma sahip olacak rakip firmanın iPhone 8 modelinin ise duyurusunun ekim yada kasım aylarına sarkma ihtimalleri bulunuyor. Belirtildiği gibi Galaxy Note 8 modeli Eylül ayında tanıtılır ise, Samsung tarihsel anlamda avantaj sahibi olacak ve Samsung'dan henüz Note 8 hakkında herhangi bir resmi açıklaması bulunmadığını belirtelim. Cihaz hakkında söyleyebileceklerimiz bu kadar, yakın zamanda teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeye devam ettikçe aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ