Robinson The Journey PC'ye geliyor - Haberler - indir.com

Robinson The Journey PC'ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-10 01:49:05
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Türk oyun severlerin Crysis ile dikkatini çekmeyi başaran Crytek, bunu Robinson: The Journey adlı oyunuyla devam ettirdi. Sanal gerçeklik üzerine kurulu olan yapım, piyasaya sürüldüğünde PS 4'e özel olarak yayınlandı ve diğer oyun platformlarında çıkışını gerçekleştirmedi. Oyun, oyun tutkunlarını dinazorların hüküm sürdüğü bir evrene götürüyor. Sevilen oyun PS 4 için yayınlandığı zaman, geliştirici firma ilerleyen zamanlarda diğer platformlar için de çıkış yapabileceğini söylemişti. Şimdi bu söylem gerçekleştirildi ve Robinson: The Journey'in PC için çıkacağı bilgisi verildi.

Türk geliştirici firma Crytek tarafından oyun dünyasına katılan yapımlardan birisi olan Robinson: The Journey hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi Crytek resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Oyun geçriğimiz yıl Kasım ayında PS VR'a özel olarak piyasaya sürülmüştü. Crytek'in resmi internet sitesinde duyurulan basın bildirisi ile birlikte Robinson: The Journey isimli sanal gerçekçilik oyunlarının PC platformlarında yayınlanacağı öğrenildi. Henüz çıkış tarihiyle ilgili olarak net bir bilgi paylaşımında bulunulmadı. PS VR'da iyi bir performansı oyunculara sunan oyunun, PC'deki performansının nasıl olacağı merak konusu.

Grafikleri ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran Robinson: The Journey, Ocak ayı içerisinde Oculus Rift platformuna da çıkacak. Fakat Oculus Rift  platformlarına gelişiyle alakalı olarak Oculus Rift'in destekleyeceği oyun için HTC Vive konusunda bir açıklama yapılmış değil.





PAYLAŞ