Resident Evil HD Remastered PC'den 60 FPS'lik Video - Haberler - indir.com

Resident Evil HD Remastered PC'den 60 FPS'lik Video

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Usta oyun yapımcısı Mikai imzasıyla Capcom tarafından geliştirilen Resident Evil HD Remastered'ın PC versiyonuna ait 60 FPS'lik yeni bir video yayınlandı. Ayrıca oyunun Avrupa çıkış tarihi de belli oldu.

Oyunda kısaca bahsedecek olursak; Japonya'da Biohazard HD Remastered adıyla çıkış yapan Resident Evil HD Remastered hayatta kalma esasına dayalı bir korku oyunu. HD grafiklerle oyunculara sunulacak yapım geliştirilmiş hikayesi, yepyeni oyun modları ve sürpriz sahneleriyle dikkat çekiyor. 

Oyunda önceki sürümlerinde olduğu gibi yine zombi konsepti mevcut. Ayrıca Jill Valentine ve Chris Redifeld'in hikayesine de daha yakından bakma şansına sahip olacağız.

Oyuncuların karanlık bir oyun atmosferiyle karşılaşacakları yapım dijital olarak 20 Ocak 2015 tarihinde PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox 360 için Avrupa'da 19.99 dolar fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak.

Resident Evil HD Remastered PC versiyonundan alınan oyun içi görüntülerle hazırlanan 60 FPS'lik tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Resident Evil HD Remastered PC 60 FPS Video


PAYLAŞ