Renkli Mobil FPS oyunu: Flats  - Haberler - indir.com

Renkli Mobil FPS oyunu: Flats

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-04 12:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Flats; alışık olduğumuz FPS türündeki oyunlardan pekte farkı olmayan, türünde basit bir oyun olarak görebiliriz. Oyun basit ve rengarenk bir yapıya sahiptir. Ana renklerle belirtiler düşmanlar ve haritanın renkleri birbirine yakın olduğundan bazen onları kaybedebiliyorsunuz ama size doğru gelen mermilerle onları fark etmeniz zaman almıyor. Oyun az grafiğe sahip olduğundan birçok cihazda rahatlıkla çalışmakta, oyun zevkinizi kaçıran donma ve aksaklıklar pekte yaşanmamaktadır.

Tek başınıza veya diğer insanlarla oynayabileceğiniz, sizlere çokta başarılı bir şekilde sunulmayan ama sıkıldığınızda sizleri eğlendirebilecek bir FPS oyunu, Flats!

Oyun hem tek başınıza hem de çoklu kişilerle oynamanıza imkan sağlıyor. Grafik açısından pekte göz açıcı olmasa da oynarken zevk alabiliyorsunuz. Haritalar çok basite kaçmış. Oynanabilirliği oyunu kurtaran tek etken diyebiliriz. Çerezlik bir oyun olarak tüketebilirsiniz.

Oyunun tek kişilik oynama bölümü, git gide artan düşman sayısı ve güçlerinin artmasına dayalı bir seviye yapısı olduğundan, her bölüm bittikten sonra zorlaşan bölümler sizleri beklemekte. Oyunun mekanikleri Counter Strike oyunun mekanikleriyle neredeyse benzer olduğundan oyuna alışmak pekte zor olmuyor başlangıçta.

Oyunun çoklu kişili kısmı pekte ahım şahım değil. Oyunda tekli oyunculu kısmındaki eski düşmanlarınızın bir makine yerine bir insan geçtiğinden oyundaki rekabet duygusu burada çıkıyor. Kendi profilini oluşturma kısmı rumuz ve oyun içi statistiklerinizden oluşuyor. Kontrolleriniz de sıkıntı yaşıyorsanız ayarlar bölümünden rahatlıkla ayarlayıp, oyuna kaldığınız yerden devam edebilmektesiniz.





PAYLAŞ