Reflekse Dayalı Sonsuz Koşu Oyunu: Hyper Trip (Video) - Haberler - indir.com

Reflekse Dayalı Sonsuz Koşu Oyunu: Hyper Trip (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil ekosisteminin başarılı geliştiricilerinden Bulkypix tarafından hazırlanan Hyper Trip, neon ışıklarla dolu bir dünyada reflekslerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur.

Hız ve refleksin önemli olduğu oyun, 90 derecelik açılarda dönüş yapılan rengi ve açısı sürekli olarak değişen bir harita üzerinde geçiyor. 3 boyutlu bir neon tasarımın yer aldığı oyunda tek amacınız; kontrol edeceğiniz bloğu sağa ya da sola hareket ettirerek oyun ekranında bulunan duvarlara çarpmadan en uzak mesafeye götürmeye çalışmak ve en yüksek puanı elde etmek.

Hyper Trip

Göz kamaştırıcı neon ışıklarına dikkat etmeniz gereken oyunda, konsantrayonunuzu asla kaybetmemeniz gerekiyor. Gamepad desteğinin bulunduğu yapımın Android sürümü Google Play oyun hizmetleriyle etkileşimli bir şekilde çalışıyor.

Giderek hızlanan oyun temposu ve ilerledikçe zorlaşan etaplarıyla dikkat çeken sonsuz koşu oyunu Hyper Trip'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyunun oynanışını gösteren Hyper Trip tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Oyun Android için ücretsiz olup iOS sürümü 4.29 TL fiyat etiketine sahiptir.




Hyper Trip Tanıtım Videosu


PAYLAŞ