Refleks Tabanlı Beceri Oyunu: One More Line (Video) - Haberler - indir.com

Refleks Tabanlı Beceri Oyunu: One More Line (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kule Savunma Oyunu OTTTD'nin yapımcısı SMG Studio yepyeni bir mobil oyun daha yayınladı. One More Line adlı bu beceri oyununda reflekslerinizi kullanarak en yüksek puanı almak için çaba göstereceksiniz.

Görsel açıdan oldukça tatmin edici bir oyun atmosferi sunan yapım ilk başlarda kolay, ancak ilerledikçe zorlayıcı bir oynanışa sahip. İlginç görünümlü bir karakteri kontrol etmeye çalışacağınız oyunda, karşımıza çıkan renkli objelerin etki alanına girerek ona göre karaktere yön verecek ve herhangi bir yere çarpmadan ilerlemesini sağlayacaksınız.

One More Line

En uzak noktaya ilerlemeniz gereken oyunda, ne kadar ileriye gidebilirseniz o kadar çok puan alabiliyorsunuz. Hızlı bir şekilde oynamanız gereken oyunda her şey bir anda olup bittiği için karakterinizin kontrolünü de iyi yapmanız ve onun bir yerlere çarpmasını engellemeniz gerekiyor.

Refleks tabanlı beceri oyunlarından hoşlanan Android ve iOS kullanıcılarına önereceğimiz One More Line'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilir, geliştiricinin yayınladığı One More Line oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




One More Line Oynanış Videosu


PAYLAŞ