Puzzle Bulmaca Oyunu: Unblock Me (Video) - Haberler - indir.com

Puzzle Bulmaca Oyunu: Unblock Me (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

KiraGames tarafından mobil cihazlar için geliştirilen Unblock Me, hem kolay hem de zorlayıcı türden bir puzzle bulmaca oyunudur. 50 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan oyunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Ekranda bulunan kırmızı tuğlayı, labirentten dışarı çıkarmanızın amaçlandığı oyunda etrafta bulunan tuğlaları kaydırarak hareket ettirmeniz ve yolunuzun üzerinden çekmeniz gerekiyor.

Unblock Me

Başlangıçta kolay gibi görünen ancak oynadıkça daha da zorlaşan oyun aslında karmaşık bir puzzle oyunu. Her bölüm sonrası daha da zorlaşan yapım ayrıca size beyin pratiği yapma şansı tanıyor.

4 zorluk seviyesi, 6500 bulmaca bölümü, 21 başarım, zorlandığınız bölümlerde kullanmak üzere geliştirilen ipucu sistemi, yaptığınız hamleleri geri alma gibi özelliklerin yer aldığı oyunda ayrıca Rahat ve Meydan Okuma olmak üzere 2 farklı oyun modu bulunuyor.

Zorlayıcı bulmaca oyunlarından hoşlanan Android ve iOS kullanıcılarına önereceğimiz Unblock Me'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan oynanış videosunu da izleyebilirsiniz.




Unblock Me Oynanış Videosu


PAYLAŞ