PlayStation VR Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

PlayStation VR Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-06 01:10:24
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sanal gerçekçilik furyasına PlayStation konsolu ile beraber Sony firmasıda girmiş oldu. 2016 yıllarının son haftalarında duyurulan sanal gerçekçilik gözlüğü PlayStation VR için ülkemizdeki satış fiyatı ve çıkış tarihi belirlendi. PlayStation Türkiye resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile VR sanal gerçekçilik gözlüğünün 24 Ocak tarihinde Türkiye'de satışa başlayacağı açıklandı. Fiyat noktasında ise 1700 TL gibi bir rakamdan piyasaya gireceği belirlendi. Halihazırda PlatStation Pro konsol modeli ile aynı fiyata sahip olan PlayStation VR için bir PlayStation parası vermek zorunda kalabilirsiniz.

PlayStation VR aksesuarını aldıktan sonra bütün PS4 konsollarınız ile uyumlu olacaktır. VR gözlüğünü konsola bağladıktan sonra yine o konsola PlayStation Camera aksesuarını takınız. Bu işlemler ardından artık sanal gerçekçilik deneyimini en üst seviyede PlayStation VR ile yaşamaya başlayabilirsiniz. PlayStation VR ekranı oled yani kavisli bir ekran olarak 5.7 inç büyüklüğe sahip. 360 derece görüş deneyimi sunan bu cihaz ile kullanıcı hangi yöne baksada kesinti yaşamadan tam bir görüntü alabilecek. Akış hızı 120 FPS olan bu cihazın oldukça akıcı ve üst seviye görüntüye sahip deneyim sunacağı düşünülüyor.

Üç boyutlu ses özelliği bulunan PlayStation VR'da ses aşağıdan ve yukarıdan olmak üzere her taraftan geliyor. Bunlar dışında ses seviyesine bağlı olarak sanal olan nesnenin uzaklığıda kolay bir şekilde hissedilip algılanabiliyor. Dahili bir mikrofon ile gelen bu cihaz ile online olarak sohbet etmenize olanak sağlanıyor. Ayrıca PlayStation VR kullanırken görüntüyü yansıtma özelliği ile televizyona direkt olarak yansıtabilir ve arkadaşlarınızıda oyuna dahil etmek mümkün olabilir.





PAYLAŞ